Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Побогу темаваа.... Јас сум јако потресен :(:(:(

КАко може град да мразите? Што ви направил лично некој град?

se znae be, stip be,
toa ne e grad tuku zbir na luge so sekoj znae poveke za komsijata otkolku za sebe,
nemoj da sfatete deka gi mrazam, onakvo mrazenje mislam, ne mi se sviga gradot ne mi e ubav

Само Гостивар го мразам...Ептен глуп град.

Ногу не ги знам баш сите западни градови... ама некако БТ нема посебна атмосфера, а богами ни тоа СВ.николе...
едит: не зборам за народ. а за град.

Струмица малку ја мразам, оти е бугарски град, и женски бугарки и дијалект бугарски и бугарски пасоши и државјанства на "македонците" кои живеат таму... Така јас барем мислам, ако грешам поправете ме...

Струмица малку ја мразам, оти е бугарски град, и женски бугарки и дијалект бугарски и бугарски пасоши и државјанства на "македонците" кои живеат таму... Така јас барем мислам, ако грешам поправете ме...

па дооообро де не грешеш, само шо се зборе за град, а не за народ :)

da be da gradot strumica ima bugarski pasosi

Најмногу е мразам Струга.Што знам некако во сенка на Охрид е секогаш кој е многу попривлечен.А и многу мултиетнички град со многу не согласувања во него.

скопје,битола,прилеп,охрид,куманово,велес,гостивар,тетово,демир капија,гевгелија,македонски брод,валандово,струмица,струга,берово,дојран и останатите што сум ги пропуштил!абе,сите луѓе што живеат во овие градови се прости невидено,мислам сите се на ниво подоле од мене!!ха ха

се шалам,многу нормално!немам причина да мразам никого поради местоприпадноста или такви глупави поделби!

Прилеп.

Не си го сфаќајте буквално зборот мразам, де. Кој град не ви се свиѓа. Мразам како синоним за тапа, ајде.
Кој град ви е ТАПА. =S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom