Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
BITOLA,oti lugeto od tamu se precenuvaat,a ne vredaat voopsto.Sekoja cest na isklucocite,sto se mnogu retki!Odvratni se.Toa ne e samo moe mislenje,tuku na mnogu luge od mnogu generacii.

1.)Охрид
2.)Битола
3.)Гостивар
:salut:

Струмица...незнам зашто ама иам одбојност према луѓето и градот. Ама си иам и идоли од таму Коста Бургов и Андреев

Струмица...незнам зашто ама иам одбојност према луѓето и градот. Ама си иам и идоли од таму Коста Бургов и Андреев

Хех можеби лугето се нетачни:pos2:, ама за градот муабет несакам да правам. Секоја чест на градоначалникот:vozbud:

е ова е ново да не формирате партија на градомразачи во мк?
како може град да мразиш не ми е јасно , сосе луѓе ,згради ,улици , цркви ,училишта.....па што ви се криви тие што вие и самите себе се мразите?

SKOPJE, normalno, zatoa sto celata bagra i site seljaci, koi sega se kazuvaat skopjani, site kriminalci od cela Makedonija se sobraa vo nego.

Да си зборниме реално Скопје е НАЈ во Македонија.Незнам зошто толкава одбивност спрема СК.Во последно време слушам муабети дека СК било село големо.Напротив СК е град освен за Историски неписмените и неуките лујџе.

Зошто да мразам град,кога никој град ништо не ми има направено :uvo:

Да бе град да мразам. Немам попаметна работа. Не е градот туку луѓето во нив. А има добри и лоши луѓе.

прво морам да кажам дека подебилна тема неам сретнато

BITOLA,oti lugeto od tamu se precenuvaat,a ne vredaat voopsto.Sekoja cest na isklucocite,sto se mnogu retki!Odvratni se.Toa ne e samo moe mislenje,tuku na mnogu luge od mnogu generacii.

хаха, абе госпо да чува шо не ке видиш ц ц ц

Ништо не ми направиле градовите, нема зошто да ги мразам.
А луѓето си се различни и во никој случај не можам да генерализирам според тоа каде живеат, иако секој град си има некој свој посебен менталитет.
Сите сме Македонија, баталете локал патриотизам и меѓусебно непочитување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom