Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Ниеден, сите ми се убави, ни најмало парче од оваа земја не мразам.
Секој град во Македонија си има нешто да речам волшебно:), што го прави посебен и убав.
Mногу си ја сакам државичкава.

Не мразам буквално ниту еден македонски град, можеби по малку таму каде што преовладува албанското население...

Не мразам буквално ниту еден македонски град, можеби по малку таму каде што преовладува албанското население...
:)
ама пак братче, не го мразиш градот него луѓето(не треба така али ај) така да ......:smir:

:)
ама пак братче, не го мразиш градот него луѓето(не треба така али ај) така да ......:smir:

Па кога ќе одиш во некој град и кога ќе видиш насекаде испоставено албански знамиња, прво го замразуваш градот па потоа и луѓето.
Барем јас така правам, па сеа не знам за други. :)

Па кога ќе одиш во некој град и кога ќе видиш насекаде испоставено албански знамиња, прво го замразуваш градот па потоа и луѓето.
Барем јас така правам, па сеа не знам за други. :)
Мене да ти кажам ама ич не ми сметаат, па на крај и краева не е нивни градот, па заради нив јас да не одам.
Како они не не замразиле па доаѓаат во градови кај што мнозинство се Македонци?
Ете сами сме си криви што губиме територии.
Затоа си ги сакам сите и ќе одам во сите, колку што се се нивни, толку се и мои(дури може мои малце повеќе:))
Поздрав, ништо лично само мое мислење:smir:

Апсолутно, секој си има свое мислење и ти не можеш да го натераш да мисли како тебе нели ? :)

Никој не напишал дека го мрази Струмица....:nenene:

Затоа се смета за најубав град ...:baeh:

odi leci se! gi mrazime(mrazat) zaradi vakvi lugje kako tebe!:nenene: :helou:
Какви луѓе,ја во принцип не мразам никој,е сега што охриѓани се малце по ладни и по некултурни према скопјани....зашто па ја да ги сакам.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom