Кој би бил идниот претседател на Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Double S
  • Време на започнување Време на започнување

Кој би бил идниот претседател на Р.Македонија? (според вас)

• Вкупно гласачи
    132
Who the fuck is Koce Trajanovski?

Оф,Божееее....Зарем не се свестивте дека не бива да се фаворизира една конкретна,политичка личност?Ве лажат како овчички.Ако се најдеше еден асолен политичар во оваа земја,досега како држава ќе мрдневме од место во текот на овие 17 години самостојателност.Ама очевидно нема таков политичар тука.Но, што да правиме.Сепак меѓу повеќе зла мора да се избере најмалото.

и така и така председателот нема некои големи овластувања па сеедно ми е кој ке биде ... кои и да е и најлошиот закон ако го изгласат 2 пати председателот е должен да потпише значи=англиска принцеза=председател

Еден е, брат Љубе!
После лошите искуства во името на татковината и патриотизмот, народот знае кому овој пат може да верува.

А Црвенковски нема да се кандидира за втор пат, затоа што толку многу го пое*а овој Македонски народ, што ќе биде посрамотен со мининален број на гласови!

Да живее брат Љубе! Македонија и Македонците се со тебе!

Gospodinot Lube Boskovski zasluzuva da bide pocesten so ovaa funkcija.Bi glasal za nego.
Megutoa se nadevam koj i da e, od koja partija da e, deka ke ja pretstavuva nasata drzava i nasiot narod vo najubavo svetlo i deka ke ja vrsi svojata funkcija besprekorno cesno i lojalno. Ni treba pretsedatel koj ke mu gi otvori ocite na svetot, iskusen, mudar, dobar politicar, patriot, cesen graganin, prijatel na strancite i brat na makedoncite.
Makedonija e edna i edinstvena !

ја по тебе, ... зедно ке гориме, тој пекол е подобар отколку овој со бојо ко преседник :vozbud::vozbud::vozbud:

МакедонЦки, ајде, дај предлог, име, чоек, дело...нејќу и јас да горам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom