Koj македонски политичар го сметате за најголем предавник и зошто?

Член од
20 февруари 2007
Мислења
71
Поени од реакции
1
kako prvo da ne svatite pogresno ne sakam da zastanam na na strana na nokoj politicar zosto site se isti so retki isklucoci.ama stvarno ne mi e jasno kako mozete da bidete tolku izmanipuliran i kako moze da gi stavite vo ist kos Ljupco G. i B.C(I KOMPANIJA) .dodeka prviot bese za samostojna MAKEDONIJA drugite smisluvaa naj razlicni nacini za konfederacii , a od koga makedonija stana nezavisna pocnaa da se pravat sekakvi izmislotini za covekot od spiunite koi sega se plasat od lustracija. i sami znaete kakov pritisok se pravese vrz ljupco da pocneme od mediumite pa ne znam do koj da zavrsam ,i sega od koga otide vo BG stana predavnik, a site go sakaa toa, i uste ne go ostavat na mira(a siguren sum koj i da bese na negovo posle se sto mu pravea na covekot ke zaminese od MK) .a vo Makedonija ostanaa najgolemite "patrioti" koi go prodadoa IMETO MAKEDONIJA bez koe sme nikoj i nisto , i najgolemiot nas simbol znameto i koi ja pocnaa vojnata vo 2001 samo da dojdat na vlast ,e pogolemi predavnici od toa nema za edna drzava.

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
[acko]® напиша:
i coca-cola1981 imas pravo so koentarot samo sto kaj sme sami krivi ama i politicarite se krivi za mnogu raboti. na primer ne ja pravevme nie vojnata vo 2001 god tuku politicarite. pa taka gledano site se krivi i site se predavnici !!
da da politicarite bea krivi, a cekaj da te prasam koj gi napravi niv politicari na pozicija da resavaat vo "nase" ime????
ete znaci pak narodot si e kriv be luge nikoj drug, slepo veruvame ta na edni ta na drugi samo za da gi promenime postoeckite oti ne ni cinat a posle svakame deka i drugive sho dosle pak ne ni cinat, AVTOMATSKI SLEDUVA NAS NESTO NE NI CINI STOM BIRAME LUGE STO NEMOZAT ILI NESAKAAT(ne navleguvam) OVAA DRZAVA DA ODI NAPRED!!!!!!!!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
lugje vie ste greska...ne bira narodot koj ke bide na vlast...narodot gi bira pomalite(koalicionite partii)...a najgolemite partii-tie sto ke ja vodat vlasta e odnapred odredeno po volja na zapadot.

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
makedon4e напиша:
lugje vie ste greska...ne bira narodot koj ke bide na vlast...narodot gi bira pomalite(koalicionite partii)...a najgolemite partii-tie sto ke ja vodat vlasta e odnapred odredeno po volja na zapadot.

WHATEVER!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Bacillus gagous напиша:
Сите за никаде ама најголем предавник на македонскиот народ е Љубчо Георгиевски. Се прави ко демек идеолог, неформален водаж на најдесната македонска партија а од друга страна вади бугарски пасож за кој знаеме со сигурност дека потпишал дека е бугарин, од тоа се гледа дека жовекот е тотално непринципиелен и дека за пед денари си го продава гзот и баш го заболе дали постојат македонци на земјава. Ради него и само ради него БМРО Народна ако остане самостојна партија нема ни глас да добие.
Jas ustvari i neznam, sto tebe licno ti smeta Lubco i sto ima loso sto ima bugarski pasos koga 75% od istocna makedomija ima isti takov BG pasos

NACIONALIST напиша:
Najgolemiot predavnik si stana precedatel, go poeba Trajkovski, i si se namesti na negovata fotelja, za da nemumozi nikoj nisto za grevovite sto gi ima napraveno na Makedonija, ama gospod gleda i ke vrati bidete sigurni, ne mu se pisuva najarno i na toa kopile.
Zosto licnosta B C bese nadvor od zemjava koga nasiot pRRRemier i negovite :drk: fatija 486 kg dRoga na gRanica? Zatoa sto kabinetot na liceto B C trebase da se bojadisuva so POLIKOLOR:zlo:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Gruevski e naslednik na Ljubco pretsedatelot na DPMNE i ex premier.
Taa i niedna druga partija e odgovorna za promoviranjeto na bugarskiot pasos vo MK. Vo toj sostav Grujo bese minister za finansii do posleden den.
Pravzemajki ja pretsedatelskata funkcija ja pravzema i celokupnata odgovornost i nasledstvo.
Sto se slucuva vo negovo vreme vekje ni e poznato, a toa se Zoran Todorovski, Dosta Dimoska ....

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
marija aleksova напиша:
Bacillus gagous напиша:
Сите за никаде ама најголем предавник на македонскиот народ е Љубчо Георгиевски. Се прави ко демек идеолог, неформален водаж на најдесната македонска партија а од друга страна вади бугарски пасож за кој знаеме со сигурност дека потпишал дека е бугарин, од тоа се гледа дека жовекот е тотално непринципиелен и дека за пед денари си го продава гзот и баш го заболе дали постојат македонци на земјава.
Jas ustvari i neznam, sto tebe licno ti smeta Lubco i sto ima loso sto ima bugarski pasos koga 75% od istocna makedomija ima isti takov BG pasos
Aj прочитај поубаво можеби сум пишал и објаснување

Член од
20 февруари 2007
Мислења
71
Поени од реакции
1
intel напиша:
Taa i niedna druga partija e odgovorna za promoviranjeto na bugarskiot pasos vo MK. Vo toj sostav Grujo bese minister za finansii do posleden den.
Pravzemajki ja pretsedatelskata funkcija ja pravzema i celokupnata odgovornost i nasledstvo.
Sto se slucuva vo negovo vreme vekje ni e poznato, a toa se Zoran Todorovski, Dosta Dimoska ....
kakvi se gluposti ke cue covek ,kako prvo lugeto gi zemaat pasosite za da otidat na zapad bez vizi poradi siromastijata koja ja donese B.C(i kompanijata)vo ovie godini dodeka bea na vlas,no toa ne e predavstvo toa toa e poradi bezizleznosta od siromastijata na B.C.A prdavstvo e koga lugeto od vlasta ke go prodadat imeto i znameto.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.416
Поени од реакции
84.741
intel напиша:
Значи Груевски всушност да ти бил најголемиот предавник... А сите цело време невиниот Бранко го набедуваат.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
1307, konstatacijata e tvoja.
Cvele, koj siromasen kje odi na zapad. So sto ? Peski ?
Neznam dali voopsto mozete(ne site) da ja razberete igrata so pasosite.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Neznam dali nekoj go spomna, jas mislam deka ne , ama da ne se zaboravi, eve jas ke go blagoslovam, sve da mu ebam komunisticko na ,The one and only, ZINGO.
Kratovo go vrati vo feudalno opstestvo, parite im gi ukina na lugeto (dodusa ja unisti narkomanijata, nikoj ne prodava droga za bonovi),
ama pogolem srpski dudlac u Makedonskata politika nitu imalo ,nitu ke ima.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
75
Поени од реакции
5
Ха предавник, што тоа значи? Не предал како нација? Како народ? Како луѓе заинтересирани само за пари?

Што знам кој... Никој не видов да го спомна Јован Вранишковски. Ни јас не сметам дека е најголем предавник, туку оние кои духовно ја уништија македонија... Па сеа нека се препознаат...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.968
Поени од реакции
50.974
za jovan imase edno resenie ama sega e kasno za toa .trebase da mu pustat nekoj cigan vo zatvor na prvite denovi da go ubie ke kazevme deka e nesrekja i cao prijatno:toe: a vaka sega ke izleze ke si napravi crkva i tolku ke ni bide :nesum:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
75
Поени од реакции
5
е шо ако си напраи црква? да не е прв и последен случајно... до кога ќе палиме вештерки, уште само ние останавме...

П.С. не дека имам било каков риспект за него, али еве...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
intel напиша:
ne lupaj gluposti koga nisto ne znaes. ti izgleda si od taa komunjarskata strana na b.c. so samo zbori protiv vmro. slucajno ako si spiel poslednive 2 god dojdi bate acko da ti kaze. gruevski sekogas bil protiv georgievski samo sto porano nemase mok da go kaze toa poso ljubco mu bese sef. otkako amerikancite go batalija ljubco poso pocna da prvi belji gruevaki izleze odlicen igrac i odlicno izigra i napravi pljaviot del na vmro dpmne da se odeli vo nova partija koja se vika vmro-np a po cistiot del (so isklucoci se razbira) ostana vo dpmne. sega koga dpmne pobedi na izborite np baraa da se vratat nazad i da dobijat funkcii ama gruevski im rece (ova so svoj usi go imam slusnato kako go kazuva gruevski) deka nema sanasa za spojuvanje dodeka dosta i ljubco komanduvaat. a za vojnata vo edinstven kriv georgievski (koj nema vrska so segasnata dpmne). i zatoa nemoj da mesas babi i zabi posto za vmro dpmne znam poveke raboti od bilo koj tuka i nikoj ne moze da me ubedi deka gruevski ima vrska so vojnata koga toa ne e tocno. a za pasosite ne mrci mnogu zatoa so site zborat dpmne so bugarski pasosi a nikoj ne zbori za toa deka sdsm kaj imaat bugarski pa i srpski pasosi imaat. gledam sea da ne idat zatvor vo mk so srpski pasosi se vadat majke im komunisticko!!

zatoa sleden pat koga ke kazes nesto pravo razmisli pa kazi nemoj da treses zeleni.

by the way ne sum vmrovec samo vistinata ja kazuvam !!

Kajgana Shop

На врв Bottom