Koj македонски политичар го сметате за најголем предавник и зошто?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Xtracomunitario напиша:
Навистина не знам во што е твојот проблем, зошто ме тераш да се повторувам?! Или бараш прилика да ги искористиш твоите најнови реплики од типот „да ти ги удрам шајките на тилот”!? Кој ве учи така бе деца? Па јас мислев дека ова е некаков серозен форум, а тоа.....
Воопшто не ми дадовте никаков мотив да продолжам да ве посетувам. Или требаше да одберам потпис:„Ниџо Груески - прво куре во Македонија” за да бидам добродојден? Абе тоа го немаше ни за време на Браварот....
Ај` сега со здравје, ве банирам на една година!!! В година ова време ќе ве проверам пак за да видам дали сте напредувале малку...
Ниту приложи факти, ниту аргументи...пријатно!

Член од
9 февруари 2007
Мислења
3
Поени од реакции
1
Pa se znae!Ne treba voopsto da se postavuva ova prasanje.Najgolemiot predavnik e B.C.Toj e najgolemiot vinovnik za site ovie 16 godini tranzicija.Zaedno so negovite drugarcinja:Sveto Janevski,Sterjo Nakov,Mile Zecevic i dr. ja iskupija cela Makedonija.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Xtracomunitario напиша:
Ако причината за вашето лутење навистина беа зборовите „ебати форумот“, тогаш јавно ВИ СЕ ИЗВИНУВАМ на сите!!!!! Само, нешто се сомневам дека тоа беше тоа......
И понатаму мислам дека овој форум е клуб на симпатизери на Никола Груевски - не давате ниту раска да падне на него!!! А мене не ми смета кога се критикува, ја сум секако партиски неопределен и отсекогаш сум бил таков.
Дека Бранко Црвенковски е еден од најголемите вновници за ситуацијата во Македонија - тоа го прифаќам. Ама дека има разлика помеѓу крадец, искомплексирана личност, автократ итн од една страна, и бугарски шпиун и продадена душа од друга страна, тоа ви оставам вам да го прокоментирате...
Секое добро и ако треба уште некое извинување, слободно кажете!!! Та нели сме за македонско национално единство.....
Интересно една работа... да ги земеме тврдењата за БЦ и Грујо за точни, иако мислам дека бугарофилите му се инфилтрираат на Груевски само заради неговата наивност, дали тогаш не излегува дека всушност, нема разлика помеѓу двете „предавства“?
Односно: Едниот не осиромашува, ни е*е мамата веќе 16 год, назад одиме, благодарение на него и оние околу него собрани во СДСМ, а другиот сака, според тебе, да не предаде на Бугарија...
Да се бира помеѓу две зла?
НЕ! Благодарам!

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Не може да се каже сите не чинат. Тоа апсолутно е погрешно. Македонија има многу интелегентни луѓе. Но,да поголем дел за жал работат за сопствен интерес и на штета на државата.
Моето видување е дека поголемиот дел од нив се такви.
И покрај се сум оптимист и мислам дека сегашнава власт има реални шанси да докаже дека има и такви што сакаат државата да стане дел од Европското семејство. Сегашнава власт максимум што може да направи во овој мандат е една здрава база,плодна почва за подобра иднина.И оптимист сум,како што кажав-следната влада,која и да е,дека ќе го работи тоа што е само и само во интерес на државата.
А тоа нема да се случи додека,како што пред многу години кажа единствениот кандидат за претседател на Куба(опонент на Фидел) :
"Скалите се мијат одозгора па надолу!".

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.723
Поени од реакции
49.145
Samo KIRO e predavnik ovie site drugi se samo apasi na koi se naviknavme ama taa gnida senilna im dade na ljungite pasosi i drzavjanstva i so toa ne zakopa i ni eba mamata.Ovaa nove vlada e infantilna polna so vzesteni flavi koi nemaat P od politika i boga mi ne se pokajav sto ne glasav ama ako im e na site sto gi glasaa.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Najgolem hmmmmmmmmm se razbira Enoookiot Kiro Gligorov site konci od negovo vreme se dvizat.

UFO

Член од
12 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Бранко Црвенковски- предавник, убиец, лопов

- За отворениот напад и промена на уставот на Македонија коалиционо со УЧК во 2001. Дури учк убиваше Македонци, тој се закануваше со внатрешни немири.
- За опструкции и лузерска политика во 2001 год. , забрана на АРМ да дејствува, кодошење на лавовите на Бошкоски и праќање на војниците и полицајците во наместени заседи. (заедно со
б УЧК о ).
- За промена на името во ФИРОМ и знамето во вентилатор.
- За атентатите на двајца Претседатели во време кога тој беше Премиер.
- За шверц на оружје и дрога

и тоа не е се ...
Повторно кодошот БЦ спрема нешто со коалициониот УЧК
:angry3::pishtoldz

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Бранко Црвенковски- предавник, убиец, лопов!!

Љубчо -
предавник, убиец, лопов!!

Никола Груевски- предавник, убиец, лопов!

Тито Петковски- предавник, убиец, лопов!

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
луѓе изгледа не ви е јасно вас нешто околу предавниците сите кога ќе дојдат на власт се предавници :zlo: и тоа на сите да ни е јасно

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
UFO напиша:
, забрана на АРМ да дејствува, кодошење на лавовите на Бошкоски и праќање на војниците и полицајците во наместени заседи. (заедно со
б УЧК о ).
Se se samo vakvi raboti nemoj da pisuvass ... samo nemoj lavovite da gi mesas vo celata rabota, kade se fatija se zapustija, samo tepacki, krazbi i ubistva okolu niv.
Pisuvaj si drugo, nemoj da se fakass vo vakvi mrezi za koi ne si spremen da diskutirass. Inaku, sedni si vo slobodno vreme procitaj ja knigata na General Pande Petrovski "Svedostva", mnogu e dobra, i sto e najvazno, so dokazi e, i sto e uste uste povazno, do sega nikoj nema dadeno nikakov negativen komentar na istata (nema ni zosto, nema ni na sto, kompletna vistina).
Taka da momce, kritikuvaj gi politicarite, ama ne se fakaj za lavovite i za zaginatite vojnici (mornici me lazat i uste ne mozam da se pomiram za tie nevini zrtvi). A lavovite, ili t.n. bitangi koi gi sobraa od kaj stignaa ... e toa e sosema druga prikazna, ne e za ovaa tema. Pa uste i Boskovski so niv, elitna grupa sta da ti pricam ...

UFO

Член од
12 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
SeaGull напиша:
Se se samo vakvi raboti nemoj da pisuvass ... samo nemoj lavovite da gi mesas vo celata rabota, kade se fatija se zapustija, samo tepacki, krazbi i ubistva okolu niv.
Pisuvaj si drugo, nemoj da se fakass vo vakvi mrezi za koi ne si spremen da diskutirass. Inaku, sedni si vo slobodno vreme procitaj ja knigata na General Pande Petrovski "Svedostva", mnogu e dobra, i sto e najvazno, so dokazi e, i sto e uste uste povazno, do sega nikoj nema dadeno nikakov negativen komentar na istata (nema ni zosto, nema ni na sto, kompletna vistina).
Taka da momce, kritikuvaj gi politicarite, ama ne se fakaj za lavovite i za zaginatite vojnici (mornici me lazat i uste ne mozam da se pomiram za tie nevini zrtvi). A lavovite, ili t.n. bitangi koi gi sobraa od kaj stignaa ... e toa e sosema druga prikazna, ne e za ovaa tema. Pa uste i Boskovski so niv, elitna grupa sta da ti pricam ...
Едно е да седиш дома и да читаш книги а друго е да учествуваш во одбрана на својата земја.
Сигурно не пукале во тебе и не си спиел по ливади, ниви, не си стражарел по цели ноќи, не се треселе твоите родители слушајќи ги вестите, не стравувале за твојот живот и не ти гинеле другарите. Затоа овде кажуваш прикаски.
Во лавовите имаше и битанги но тие битанги го ризикуваа својот живот и застанаа во одбрана на својата земја. А некои седеја по скопските кафулина или беа на “принуден одмор„ И токму тие, не можејќи да најдат начин и да го оправдаат својот кукавичлук први почнаа да плукаат по македонските бранители.

А за Македонскиот херој има една песна:
Еј Вие душмани и предавници
не го валкајте името на Љубе Бошковски

:salut::salut::salut:

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
UFO напиша:
Едно е да седиш дома и да читаш книги а друго е да учествуваш во одбрана на својата земја.
Сигурно не пукале во тебе и не си спиел по ливади, ниви, не си стражарел по цели ноќи, не се треселе твоите родители слушајќи ги вестите, не стравувале за твојот живот и не ти гинеле другарите. Затоа овде кажуваш прикаски.
Во лавовите имаше и битанги но тие битанги го ризикуваа својот живот и застанаа во одбрана на својата земја. А некои седеја по скопските кафулина или беа на ”принуден одмор„ И токму тие, не можејќи да најдат начин и да го оправдаат својот кукавичлук први почнаа да плукаат по македонските бранители.

А за Македонскиот херој има една песна:
Еј Вие душмани и предавници
не го валкајте името на Љубе Бошковски

:salut::salut::salut:
Nemam voopsto namera da diskutiram so tebe poveke na ovaa tema. Niti sum sedel po skopskite kafulinja, niti sum zemal prinuden odmor, tuku i ne znam sto voopsto ti objasnuvam tebe, koga tvojot mentalen sklop ocigledno e naklonet kon samo edna opcija, ta tuka ke ni kazuvass raznorazni prikazni i ke mi citirass pesni za Ljube, iskreno me zabole mene za Ljube, kako sto gi zabole i tie sto togass bea so nego a sega ja drzat vlasta vo RM.
Ne e voopsto temata tuka za ova sto nie go diskutirame, ama moram da moram da potenciram deka ima drzavata i ARM i MVR (legalni institucii), prasaj gi tie lugje koi bea tamu na lice mesto sto tie mislat za bagrata narecena "lavovi" ....
I, da ti kazam na nekolku pati slucajno vo Prilep (ne sum od tamu ako te interesira, ama cesto odam) sum sedel so drustvo so clenovite na "lavovite", "poskoci" i raznorazni nedodelkani zivotni, kako za vreme na nemirite, taka i posle toa koga ete gi "vklopija" vo MVR, i mnooooooogu dobro gi znam sto bitangi se (DA, zborot bitangi e premal i prenezen za niv).

I, samo uste nesto, pred da zavrsam na ovaa tema, gledam me branea i me "odbranija" tie, lavovite na celo so strumickiot general (bez soodvetno obrazovanie za general) i na celo so Ljube so sesirot. Mnogu dobro znaes ti za koja namena bese formirana taa paravoena formacija, samo prasanjeto e kolku sakass toa da si go priznaess .... Odi setaj i ti i tvoite "lavovi" ....
Tuka zavrsuvam, i eve ti kazuvam NEMAM NAMERA da diskutiram poveke za nesto sto e fakt!

Член од
11 декември 2005
Мислења
314
Поени од реакции
1
najgolem predavnik na makedoncite na denesnicava e ljubco. znaeme zosto. do pred nekoe vreme go poddrzuvav megjutoa nekoi negovi postapki i izjavi ednostavno ne mozat da pominat kaj makedoncite. se kladam deka da izleze na izbori u bugarija ke dobie pojse glasovi otkolku tuka. site politicari pocnuvajci od branko se predavnici, ama ljubco ja predade makedonija. brat ljube najgolem heroj

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
vojvodata напиша:
najgolem predavnik na makedoncite na denesnicava e ljubco. znaeme zosto. do pred nekoe vreme go poddrzuvav megjutoa nekoi negovi postapki i izjavi ednostavno ne mozat da pominat kaj makedoncite. se kladam deka da izleze na izbori u bugarija ke dobie pojse glasovi otkolku tuka. site politicari pocnuvajci od branko se predavnici, ama ljubco ja predade makedonija. brat ljube najgolem heroj
Јас подобро би кажал дека Љубе е наивна жртва на постапките на Љубчо

Kajgana Shop

На врв Bottom