Koj македонски политичар го сметате за најголем предавник и зошто?

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Najgolemi predavnici se Branko Crvenkovski I Boris Trajkovski zatoa sto im go poprecija patot na Gaferi i Ljibco koi ne ja ostvarija zamislata za razmena na teritorii i luge.
Ljubco bese tolku lut sto javno od sobraniskata govornica mu se izvini na Makedonskiot narod sto go promoviral Trajkovski za pretsedatel.
Branko za istata partija e liceto BC koj pobedi so mnogu povekje glasovi otkolku sto dobi ovaa vlada na izborite vo Juli.

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
protivpropaganda напиша:
Каков народ, таква власт!

ХММММ, зошто ли ми се врти оваа изрека постојано во главата.
Тоа е точно. Народот ги бира пратениците, власта итн... Па сега за мене предавник е Љубчо Георгиевски прво им се продава на Бугарите после ќе иде во Македонија и ќе ни прави партија, па уште и ја ставија како кандидат за позиција. Господ да те чува, што нема по светов.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Има повеќе кандидати.
На листата водат Б.Ц. и тајфата комуњари околу него.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
127
Поени од реакции
2
Intel najubaviot del od makedonija e ZAPADNA MAKEDONIJA a ti si prviot podrzuvac na RAZMENATA posle ljubco.Zamisli vo 21 vek RAZMENA NA TERITORII pa vie vo kakov film ste be lugeeeeeee

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
Branko Crvenkovski zatoa sto laze! Imase intervjua kade sto izjavuva JAS ZA PRETSEDATEL NEMA DA SE KANDIDIRAM a se kandidirase i stana(so mestenka normalno,kako ako ne taka) UAAAAAA

Zer0_CooL

F.U.R.
Член од
19 мај 2006
Мислења
45
Поени од реакции
0
Скоро сите се предавници (ТрН те топ листата ти е ептен ТОП :) )
Ама да се надеваме од Груевски дека ке ја биде нешто, на арно почна нели?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Rambo II напиша:
Branko Crvenkovski zatoa sto laze! Imase intervjua kade sto izjavuva JAS ZA PRETSEDATEL NEMA DA SE KANDIDIRAM a se kandidirase i stana(so mestenka normalno,kako ako ne taka) UAAAAAA
Слушај подобро сега претседател и наследните избори да изгуби за претседател, и да се тргне од официјалната политичка сцена веќе сите се презаситени од него.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Али Ахмети.
Зошто тој и неговата криминална-терористичко-политичка групација сметаат дека Македонија му нанела штета на протекторатот Косово со тоа што му земала еден дел од неговата територија. Поголемо предавство од тоа ни лицето БЦ не знам дали може да направи.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Jakov напиша:
Али Ахмети.
Зошто тој и неговата криминална-терористичко-политичка групација сметаат дека Македонија му нанела штета на протекторатот Косово со тоа што му земала еден дел од неговата територија. Поголемо предавство од тоа ни лицето БЦ не знам дали може да направи.
Mоже...ако се сложи со другар му(БЦ) дека тоа е така...

Член од
3 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Драги другарчиња од Унијата на Млади Сили, очекував дека ќе биде прифатена мојата испружена рака, ако не за друго - барем заради повикот на Македонско национално единство!!! Ама вие и понатаму мастурбирате со Бранко албанец, Ќиро Едноок.... Еден да кажеше некоја критика за Неговото Височество Никола Груевски, ќе речев: Абе сепак ова е размена на мислења. Ама вака...
Ве повикувам сите да размислите малку околу Македонското национално единство - што е тоа и како може да се постигне. Па да видиме....

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Xtracomunitario напиша:
Драги другарчиња од Унијата на Млади Сили, очекував дека ќе биде прифатена мојата испружена рака, ако не за друго - барем заради повикот на Македонско национално единство!!! Ама вие и понатаму мастурбирате со Бранко албанец, Ќиро Едноок.... Еден да кажеше некоја критика за Неговото Височество Никола Груевски, ќе речев: Абе сепак ова е размена на мислења. Ама вака...
Ве повикувам сите да размислите малку околу Македонското национално единство - што е тоа и како може да се постигне. Па да видиме....
За разлика од тебе Бучко, ете како што гледаш ние сме во тоа единство кога велиме „Бранко пијаницата” или „Државник - Предавник”...Од Груевски сеуште немаме видено ништо лошо како што видовме од тебе на пример и твоите уши, како што видовме од Бране од Кирчо....да не ги редам...Значи, ти збориш за некакви трчања на „прлиња пред магариња”...ЗАТОА, shut the fuck up( или ќути да те ебам) и остави на човекот и неговата екипа да си ја вршат работата, а ти и Рада, плачете на магарешката клупа со некој наводен „проблем” со дијалози....Испукана пушко!

N

n/a

Гостин
Xtracomunitario напиша:
So pederi,niti se ebam,nitu pak se pozdravuvam!
(okolu tvojata `siroko` podadena raka).
Ako nekoja partija nema smisol i ne ja interesira makedonskoto nacionalno edinstvo,toa definitivno e sdsm.
Celo vreme i vo se samo brkate rejting!Poslednite namestajki(na ustrb na cela Makedonija) gi smisli veliki poglavica Bik koji pije i smrka so negovata tajfa koja sto nikogas ne rabotela i duri ne pomislila da sraboti nesto za dobroto na sekoj eden gragjanin na R.Makedonija!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
127
Поени од реакции
2
Arno ti napisa poltronce komunjarsko , vrska nemas od zivortot pa ovde unija na mladi sili pa carli caplin pa ova pa ona....-Odi si vo stabo na komunjarite ako ne mozis da slusas razlicni mislena ili preselise vo kuba za tamu ne vi barat vizi

Kajgana Shop

На врв Bottom