Koj македонски политичар го сметате за најголем предавник и зошто?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Бранко Црвенковски, Лазар Колишевски ...

N

n/a

Гостин
1.Ljubco Georgievski-nedopustlivo e bivs premier(a i nevideno dosega vo svetskata istorija) da zima drzavjanstvo na druga,tugja zemja,uste pa na se odozgora i takva so koja sto imame teritorijalni i nacionalni nereseni problemi!
2.Site onie potrckovci od vtoriot esalon na SDSM,spremni cel zivot da pusat k...c samo i samo da se najdat u kombinacija:Makraduli,Esko,Kondarko...
Ako go preformuliras prasanjeto na varijant koj politicar e najgolemoto zlo za Makedonija...DEFINITIVNO Branko Crvenkovski!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
127
Поени од реакции
2
Vistina ljubco ne usrami vkraj,ama mislam toj ludakot ima skrieni nameri i mozi da go vidime vo omo ilinden po nekoe vreme.

Член од
3 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Струмикс напиша:
Xtracomunitario ако ти се пишува, пишувај, ако не не мораш. Последна опомена.
Зошто го избриша постот каде што напишав дека форумот ви изгледа како седница на ВМРО ДПМНЕ? Им дозволувате на бугарите да плукаат по вашата нација а мене не ми дозволувате најобична примедба!!! Зошто е толку непростливо да се напише некоја критика за вашиот идол Груевски? Кој е тој, Господ?

П.С. Сетете се само дека до вчера Господ ви беше Бичка Георгиевски а сега го плукате!!! Па што луѓе сте вие....

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Xtracomunitario напиша:
Зошто го избриша постот каде што напишав дека форумот ви изгледа како седница на ВМРО ДПМНЕ? Им дозволувате на бугарите да плукаат по вашата нација а мене не ми дозволувате најобична примедба!!! Зошто е толку непростливо да се напише некоја критика за вашиот идол Груевски? Кој е тој, Господ?

П.С. Сетете се само дека до вчера Господ ви беше Бичка Георгиевски а сега го плукате!!! Па што луѓе сте вие....
Најобична примедба од типот: "Ебати форумот"...

И престани да провоцираш, се гледа дека си закоравено партиско војниче кое избувнува на се што не се поклопува со неговото мислење па тера мајки и шајки. Никој не бара едноумие на форумов, дискусии се добредојдени, ама контролирај си го речникот.

На нареден таков испад, ќе те пратам на ладење 7 дена.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Xtracomunitario напиша:

Слушај ваму, начинот на којшто го рече тоа не беше како што треба, како што и Мистичен ти кажа.
Мене Груевски воопшто не ми е идол, ниту пак го бранам. Внимавај на јазикот кој го користиш тука, разбираш?
А за Бугарите кои плукаат по НАШАТА нација (дали е и твоја незнам, оти велиш ВАШАТА) ич да не се секираш, и нивното лаење е бришано.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Владо Бучковски, тако звани ГАРГИ! ! ! ! Зошто - ПА НИ ЈА ПРОДАДЕ СТРУГА ! ! ! ! :nerv:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
127
Поени од реакции
2
sami ja prodadovte struga ne izlegovte ni 50% na referendumot a i vasite struski pratenici bea za prodavane oti ste NEZAINTERESIRANI

Член од
6 февруари 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
zar e mozno nekoj da se odeli od drugite
site se predavnici

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
abe site se tie lajna koj gi ebe site se cukaat v gradi jas patriot makedonec a daj im dvesta evra i odma ti go pusit bez problem a za drugo muabet da ne prajme. Cist primer lubco od mrsuljko nikoj i nisto stana premier site mislevme dek ke naprajt meso demek coek od narodot niso toj dojde do malce pari zaboraj od kaj idat zaboraj so e. nego go spomvam ko patriota demek a za komunistickive kopilinja muabet da ne prajme pocvejki i od dedo kiro pa brane itn. site se tie :drk: :drk: :drk: dudlaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Последниот Мохиканец

Командат -ај лав ју
Член од
3 февруари 2007
Мислења
294
Поени од реакции
61
HEhee abe luge site igraci vo igrata narecena Makedonija mozebi samo nekoj imaat cist obraz mozebi gi spomenavme znaat deka luge sme greski prajme :)neli mora nekoj da ima cist obraz se slozuva nekoj ?????????????

Член од
25 јануари 2007
Мислења
127
Поени од реакции
2
Na ljubco parolata BEVME I KE BIDEME sega ke bidi BEHME I PROPADNAHME izrod makedonski

Член од
29 април 2005
Мислења
383
Поени од реакции
35
Каков народ, таква власт!

ХММММ, зошто ли ми се врти оваа изрека постојано во главата.

Член од
3 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Ако причината за вашето лутење навистина беа зборовите „ебати форумот“, тогаш јавно ВИ СЕ ИЗВИНУВАМ на сите!!!!! Само, нешто се сомневам дека тоа беше тоа......
И понатаму мислам дека овој форум е клуб на симпатизери на Никола Груевски - не давате ниту раска да падне на него!!! А мене не ми смета кога се критикува, ја сум секако партиски неопределен и отсекогаш сум бил таков.
Дека Бранко Црвенковски е еден од најголемите вновници за ситуацијата во Македонија - тоа го прифаќам. Ама дека има разлика помеѓу крадец, искомплексирана личност, автократ итн од една страна, и бугарски шпиун и продадена душа од друга страна, тоа ви оставам вам да го прокоментирате...
Секое добро и ако треба уште некое извинување, слободно кажете!!! Та нели сме за македонско национално единство.....

Kajgana Shop

На врв Bottom