- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.452
- Поени од реакции
- 84.865
Бранко Црвенковски, Лазар Колишевски ...
Зошто го избриша постот каде што напишав дека форумот ви изгледа како седница на ВМРО ДПМНЕ? Им дозволувате на бугарите да плукаат по вашата нација а мене не ми дозволувате најобична примедба!!! Зошто е толку непростливо да се напише некоја критика за вашиот идол Груевски? Кој е тој, Господ?Струмикс напиша:Xtracomunitario ако ти се пишува, пишувај, ако не не мораш. Последна опомена.
Најобична примедба од типот: "Ебати форумот"...Xtracomunitario напиша:Зошто го избриша постот каде што напишав дека форумот ви изгледа како седница на ВМРО ДПМНЕ? Им дозволувате на бугарите да плукаат по вашата нација а мене не ми дозволувате најобична примедба!!! Зошто е толку непростливо да се напише некоја критика за вашиот идол Груевски? Кој е тој, Господ?
П.С. Сетете се само дека до вчера Господ ви беше Бичка Георгиевски а сега го плукате!!! Па што луѓе сте вие....
Слушај ваму, начинот на којшто го рече тоа не беше како што треба, како што и Мистичен ти кажа.Xtracomunitario напиша:Зошто го избриша постот каде што напишав дека форумот ви изгледа како седница на ВМРО ДПМНЕ? Им дозволувате на бугарите да плукаат по вашата нација а мене не ми дозволувате најобична примедба!!! Зошто е толку непростливо да се напише некоја критика за вашиот идол Груевски? Кој е тој, Господ?
П.С. Сетете се само дека до вчера Господ ви беше Бичка Георгиевски а сега го плукате!!! Па што луѓе сте вие....