Брате, сум имал неколку прилики да разговарам со професорот, пореален објективен, без влакно на јазик и искреност немало во Македонија уште од времето на Ченто...Па прочитај и некоја од неговите колумни која лично ја сметам за ремек делоBratot напиша:Marijanovik-C.A.R.? :helou:
Вакво нешто произлегува само од српски ултранационалист...Xtracomunitario напиша:Никола Груевски или поточно ЧАРЛИ ЧАПЛИН!!!!
Додека Љубчо-Бичка јавно работеше за интересите на Бугарија - овој вториов се обидува тоа да го подзатскрие - само идиоти не можат да го увидат сето тоа, последните потези со поставувањето на Доста Димовска на чело на МКЦ во Бугарија и ставот за Косово и Метохија се крунски доказ за тоа!!!!!!
TpH_Bo_OkO напиша:Брате, сум имал неколку прилики да разговарам со професорот, пореален објективен, без влакно на јазик и искреност немало во Македонија уште од времето на Ченто...Па прочитај и некоја од неговите колумни која лично ја сметам за ремек дело
Ех ова кога го читам гризам заби , за дел од тие пари имам одено по ќуки и исто како да питав , бервме пари знам за панцери и да се шијат во Прилеп на тоа да време да живнеше и текстилот во градот , никогаш аир да не видат ...TpH_Bo_OkO напиша:Да ја видиме топ листата....
5. Борис Змејковски (иако сум во блиско крвно сродство со човеков, заедно со Лјубчо, Голубовски, и дузина други, им ги собраа парите 91-94та на дијаспората наша кои доаѓаа во баснословни суми...тоа не се простува)
Поздрав.
Плс речи дека под седативи сиXtracomunitario напиша:И јас некогаш бев млад, и јас имав убедувања што повеќе се базираа на мојата пуста желба (што је баби мило - то се баби снило) отколку на фактичката состојба. Да сме живи и здрави и да дочекаме, ама се што се случува на Косово и Метохија - се рефлектира и во Македонија!!!! Не заборавајте дека Груески(Чарли Чаплин) беше најгласен во лелекањата дека кризата во Македонија е увезена од Косово. А вчера завчера си ги попушија взаемно со Чеку....
Не се секирајте, тие имаат и други планови за нас. Наскоро на Македонија ќе и биде понудено да влезе во Европа, но како дел од Бугарија, и тогаш Чарли Чаплин ќе ве убедува дека тоа е најдоброто можно решение за Македонија...
Европа европа европа европа европа европа....Ааа бе Бучко бе Бучко...Xtracomunitario напиша:И јас некогаш бев млад, и јас имав убедувања што повеќе се базираа на мојата пуста желба (што је баби мило - то се баби снило) отколку на фактичката состојба. Да сме живи и здрави и да дочекаме, ама се што се случува на Косово и Метохија - се рефлектира и во Македонија!!!! Не заборавајте дека Груески(Чарли Чаплин) беше најгласен во лелекањата дека кризата во Македонија е увезена од Косово. А вчера завчера си ги попушија взаемно со Чеку....
Не се секирајте, тие имаат и други планови за нас. Наскоро на Македонија ќе и биде понудено да влезе во Европа, но како дел од Бугарија, и тогаш Чарли Чаплин ќе ве убедува дека тоа е најдоброто можно решение за Македонија...
Ако не е бучко тогаш мора де е некоја реинкарнација на бучкоTpH_Bo_OkO напиша:Европа европа европа европа европа европа....Ааа бе Бучко бе Бучко...