Obicno sum si lut na sebe si, bidejki sum dozvolil nekoj drug da me iznervira. Nikoj ne e vreden da mi ja unisti srekata. E zatoa se lutam i definitivno jas sum kriv vo tie momenti.
кој ми е крив???? Абре сите ми се криви, апсолутно сите, и ти Еко1 што си ја отворил темава и ти си ми крив! :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
(ама кога сум нервозна:pos2: )
Си ја собирам лутината, во себе вријам и не мислам деками е крив секој што ќе се најде близу до мене во моментите на нервоза.
Но, понекогаш ненамерно може да се истурам на некоја сосема погрешна личност.
Кога сум нервозна сите се криви само ја НЕ!
И кога сум нанервирана не ги нервирам и другите околу мене...обично не ни зборам. Ама, сепак правам исклучоци ако некој мноогу ми дрнда над глава цело време можам да се изнавикам така убаво и да си се испразнам -ама тоа ретко се дешава-.
Иначе еднаш ми се деси од што бев изнервирана плачев и се дерев (подобро кажано ржев и пискав) во исто време цела држава ме слушна...напраив сцена леле леле.... ама стварно бев нанервирана мноогу нема да го заборавам тоа.Нема да ми се повтори хехе:kesa:
редовно се истурам на погрешни личности и тоа ми е голема мана.. а не барам некој посебен кривец.. кога сум нервозен најчесто се повлекувам во моето дувло (собата) и пробувам да не мислам на ништо.. (ама ретко кога тоа успева)
koga sum nervozna kriv mi e toj koj me nanerviral a site okolu mene ne mozam da gi podnesam i zatoa izbegavam vo takvi situacii da razgovaram so bilo koj zatoa sto na nego ke ja isturam cela nervoza
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.