Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Јебеш га и ја сум само човек како и сите други па кога сум нервозен криви ми се многу работи па и луѓе!

Па сите :) Али највеќе тој што ме изнервирал

Obicno sum si lut na sebe si, bidejki sum dozvolil nekoj drug da me iznervira. Nikoj ne e vreden da mi ja unisti srekata. E zatoa se lutam i definitivno jas sum kriv vo tie momenti.

кој ми е крив???? Абре сите ми се криви, апсолутно сите, и ти Еко1 што си ја отворил темава и ти си ми крив! :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
(ама кога сум нервозна:pos2: )

Си ја собирам лутината, во себе вријам и не мислам деками е крив секој што ќе се најде близу до мене во моментите на нервоза.
Но, понекогаш ненамерно може да се истурам на некоја сосема погрешна личност.

тој што ме изнервирал али и тие што ми се у близина:pos2:

Кога сум нервозна сите се криви само ја НЕ!
И кога сум нанервирана не ги нервирам и другите околу мене...обично не ни зборам. Ама, сепак правам исклучоци ако некој мноогу ми дрнда над глава цело време можам да се изнавикам така убаво и да си се испразнам -ама тоа ретко се дешава-.
Иначе еднаш ми се деси од што бев изнервирана плачев и се дерев (подобро кажано ржев и пискав) во исто време цела држава ме слушна...напраив сцена леле леле.... ама стварно бев нанервирана мноогу нема да го заборавам тоа.Нема да ми се повтори хехе:kesa:

редовно се истурам на погрешни личности и тоа ми е голема мана.. а не барам некој посебен кривец.. кога сум нервозен најчесто се повлекувам во моето дувло (собата) :) и пробувам да не мислам на ништо.. (ама ретко кога тоа успева) :)

Mnogu retko se nerviram.Skoro nikogas.A koga ke se nerviram kriv mi e samo toj sto me iznerviral.Ne se isturam na drugi.

Тој што ќе ми се најде на патот и ќе ме изнервира уше толку:)

Сите ми се криви...ама на крај никој не ми е крив.Си седам сам и се нервирам без да имам контакт со органски суштества...

koga sum nervozna kriv mi e toj koj me nanerviral a site okolu mene ne mozam da gi podnesam i zatoa izbegavam vo takvi situacii da razgovaram so bilo koj zatoa sto na nego ke ja isturam cela nervoza :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom