Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто се тушам дома на кој шо ќе стигнам... Лошо,знам,ама... :toe:

nepak na domasnite im vikam

Сите ми се криви ама најчесто и се истурам на мајка ми, пошто знам дека она секако ќе ми прости.

Па скоро сите ми се криви ко ке се изнервирам.Уште и ако ми контрираат...:toe:

ја конкретно кога сум нервозен ми се криви сите шо ми се у близина...а обично другарите кога ке ме видат нервозен уше поише сакаат да ме нервираат:nerv::nerv::nerv:

не поднесувам никого!не сакам да има никој во мое присуство,затоа што разно разни прашања како Што ти е?,зашто си нервозна?,кој те изнервира? и сл,како и разните обиди за утеха или обиди за смирување ми ствараат дополнителна нервоза,па можна е лоша реакција од моја страна!Сакам да сум сама,да се смирам,да си ги средам мислите..

Кога сум нервозен најмногу се пцујам самиот себе.

site mi se krivi koga sum nervozna, retko toa se desava, ali koga ke se iznerviram poarno da ne e nekoj vo moja blizina.

Тој што ја предизивикал мојата нервоза т.е. тој што ме изнервирал...

сите ми се криви тогаш,па уште ако некој ми се обрати е...тогаш готов е,го кркал...;)

Retko se nerviram.Ekstremno retko. A koga sum,togas ne obvinuvam nikoj osven toj sto me iznerviral.

Кога сум нервозен, крив ми е тој/таа кој/а што ме довел до таа нервоза.
Нормално, и тогаш сум ваква
dj.gif
... Ме смирува собирање на ситни монистри, или некој убав глас по телефон, кој ќе ме тинтра се додека не ме насмее...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom