Кога сте гладни...

• Креатор на темата Креатор на темата MarthaGraham
  • Време на започнување Време на започнување
ко ке ми се пријајт, обично кун 6 сатот

Обично во 13 напладне и навечер :toe:

во сендвичара нејадам никогаш ,а глад многу ретко чувствувам кога ке ми се пријаде нормалн јадам несто здраво и секогаш внимавам што јадам

цената не ми е битна ама местото многу така да кога сум гладна не купувам од првата сендвичара пред мене одам кај што знам дека е чисто и убаво

кога сум гладен барам околу мене сендвичара и купувам под итно или ако сум во близина на куќата (дома) со трчање одам оти кога сум гладен сум многу нервозен и може се што да направам :kesa:

Koa sum gladna gledam da kupam nesto so go jadam, ne biram od koe mesto e.

кога сум гладна отварам фрижидер и првото што ке го здогледам го зимам и го јадам!не ми е битно дали е расипано,мувлосано,од кога е,од каде е,.....важно да јадам нешо :toe:

ако имам пари идам до најблиската кебепчилница...или каде што продаваат донер.. и си јадам.
коа неам пари дома сум сам... јајца.салама,. :toe:

Коса сум гладен :D зимам да јадаМ..

Кога сум гладен... Значи гладен сум... Ако има јадење јадам... Ако нема... Пушам цигара... Ако нема и цигари... Не ни пробам да претпоставам :pishtoldz

Кога сум гладна, прво мислам на првото место што ми е најблиску, а каде што ми е најубаво за јадење, а ако нема такво влегувам било каде и гледам да има нешто што јадам, ако нема, се стискам до дома, ако има му влегувам на јадењето без размислување.:)

Кога сум гладен зиам јадам шо било макар и храна.

обично ме фаќаат кризи у 5 сабајле така да топол бурек обавезно:pipi:

Кога сум гладна јадам нормално ако е тоа некој разумен саат а тоа е доручек, ручек и евентуално вечера до 6 саат после какви сака кризи нека ме фаќаат не ставм ништо во уста!
а секако кога ми се јаде ако сум во близина на некоја сендвичара или млечен ресторан купувам ако не домче!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom