кога сум гладен барам околу мене сендвичара и купувам под итно или ако сум во близина на куќата (дома) со трчање одам оти кога сум гладен сум многу нервозен и може се што да направам :kesa:
кога сум гладна отварам фрижидер и првото што ке го здогледам го зимам и го јадам!не ми е битно дали е расипано,мувлосано,од кога е,од каде е,.....важно да јадам нешо
Кога сум гладен... Значи гладен сум... Ако има јадење јадам... Ако нема... Пушам цигара... Ако нема и цигари... Не ни пробам да претпоставам :pishtoldz
Кога сум гладна, прво мислам на првото место што ми е најблиску, а каде што ми е најубаво за јадење, а ако нема такво влегувам било каде и гледам да има нешто што јадам, ако нема, се стискам до дома, ако има му влегувам на јадењето без размислување.
Кога сум гладна јадам нормално ако е тоа некој разумен саат а тоа е доручек, ручек и евентуално вечера до 6 саат после какви сака кризи нека ме фаќаат не ставм ништо во уста!
а секако кога ми се јаде ако сум во близина на некоја сендвичара или млечен ресторан купувам ако не домче!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.