Кога сте гладни...

• Креатор на темата Креатор на темата MarthaGraham
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сум гладен јадам во Кинг Бургер,MC,fresh или една допра пица од Белучи!:icon_lol:

betogrozdanov45 напиша:
ДА БЕ ЗАБОРАИВ И ЈА КОА СУМ ГЛАДЕН ЈАДАМ У БЕЛУЧИ (најбоља пица у К.Вода)
Грешка си Алберто најдобра пица во Македонија!:je:

Кога сум во Скопје и сум мртов гладен а нема шанси во наредните 2-3 саати да се приберам по дома , ондак преферирам да каснам нешто од бурек енд ко. ( симит погача, перек, ѓеврек) , а брза храна само кога сум со друштво излезен и кога има општо расположење да се јаде во 50% од случаевите завршувам со комбиниран од кај ПОПЕ, останатите 50% отпаѓаат на пекарата во карпош 4 со лиснато пица или што и де , битно да е топло

ThA-BiTcH напиша:
Не влегувам во првата сендвичара, пошо 90% од сендвичарите кај нас се срање. Скоро секогаш одам до Попе, па макар и да сум на пола саат од него...:icon_lol:

Или ова или ќе го погледнам жалосно Слак и ќе му речам дека сум многу гладна и знам дека иако не вечера сепак ќе отидеме до некој ресторан да се најадам:icon_lol::icon_lol:

КОга сум гладен јадан, кога сум жеден пијан, кога ми се ебе ебам, кога ми се кења кењам, кога ми се моча мочам итн. Што има чудно тука. Глупаво прашање ебаго. нема сигурно да гладувам, жедувам, итн.

Ако сум гладна, купувам fast food

Колку ми е мерак сам да си направам за јадење, а кога ке направам подобро у кујна да не влегуваш, сите можни садови се извадени и испрљани!

Коа сум гладен готвам.....како не бе идам у веро и купуем нешо или у Седмица идам

koga sum gladna si gotvam nesto ili otvoram friziderot i sto najdam toa jadam, a dokolku sum epten mnogu gladna ili doma nemam nisto ili nemam vreme togas odam u MC Donalds zasto mi e odma tuka u komsii...omileni mi se Chicken Mc Nuggets ( u 200gr ima 404kcal i 21.80gr fett), probav ednas Chicken Nuggets vo Burger King :pov: od sest samo edno izedov i nikogas poveke ne otidov tamu :ne:
koga e hrana u pitanje na parite ne gledam !

Pa, koga sum gladna ne razmisluvam, megutoa ne sakam i da sednam vo najgroznata sendvicara samo za da se najadam.:toe::icon_eek: :wink:

i koga sum najgladna sakam da jadam toa sto go sakam a ne bilo sto!

И јас така некако. Може да паѓам цел ден за јадење и пак на крај не јадам било што. Не дека сум пребирлива, ама има места (сендвичари) кои ми се погодиле ептен, па покрај нив тешко дека од други би купила. Ако сум дома и гладна, излегувам да јадам, освен ако имам време да зготвам нешто, па готвам било што, дека што и да е убаво си ми е:)

За среќа живеам у град у кој што скоро на секоја бензинска имаш Бургер Кинг или Мекдоналдс, така да не мора да срљам по град коа иам потреба за калории....а коа сум у Куманово обавезно идам у Корнер на скара или у Франш на легендарно Кумановско "селско месо":pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom