Кога сте гладни...

• Креатор на темата Креатор на темата MarthaGraham
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ми се јаде не бирам..Одам на првото место најблиску(само не на некое непознато)...Мекдоналс,кинг бургер 7-ца( не јадам често од таму) но важно се најадувам не ми е битно колку што и дали :)

7-ца се на одмор, снаоѓајте се како знаете, јас жртва ќе паднам :pos:

Sega sum gladen i ke trknam do Svir ili Celik neznam dali go znaete u Kapistec e se naoga kaj belite zgradi. Kakvi sendvici ima nemate pojma... MMmmmm

Ne biram nesto posebno ama sepak obicno si kupuvam od probani mesta.
Jas kupuvam od City Burger hamburger a tost samo od Zan Mari.

hmmm...NIkogas ne jadam po restorani za brza hrana!Kolku i da mi se jade,ke pocekam da dojdam do doma i da se najadam,poso samo doma znam deka salatata koja sama ke si ja napravam e najubava,i dvopekot e najsladok!Koga sum mnogu gladna,a sum daleku od doma,ili pak nema mesto kade sto mozam da si poracam salata ili nesto slicno,togas najcesto od supermarket si kupuvam Hello soleni stapcinja,Stobi Flips ili pecena soja!

Колку и да сум гладна, јадам само тоа што ми се јаде! Нема да приумрам за тој пола саат дури да стигнам таму кај што ми се јаде!!! ЈАдам речиси секогаш у MC евентуално Fresh( palacinki), Вегера, попе... У школо јадам у нино или Специјал! Не штедам за храна, гурман сум си и најслатко ми е кога сама ке си напраам за јадење! Тогаш и што и да јадам ке му ставам милион зачини и глупости!!!:)

za kupuvanje uvek sum kupuval samo od Florida u avtokomanda

Замисли си гладен/а си јадеш било што, а не она што го сакаш,и потоа е како да не си јадел/а.

Не ми е битно каде ќе јадам и колку пари ќе ме чини тоа. Битно ми е да знам дека е убаво јадењето. Кога сум гладна а сум во град, најчесто идам у Фреш на пица. Али кога се работи за хамбургери/чизбургери во Мекдоналдс. А кога сум ептенннннннн гладна е тогаш би изела сешто за да си го задоволам стомакот :).

Capo Kapistec напиша:
Sega sum gladen i ke trknam do Svir ili Celik neznam dali go znaete u Kapistec e se naoga kaj belite zgradi. Kakvi sendvici ima nemate pojma... MMmmmm

Не знаев дека Челик праат сендвичи. Од сега ако сум во близина само таму јадам

Од утре отвара 7-цаЕдвај чекам да степам еден комбиниран со сланина.Ако немам 100-ка у мене онда скрпувам некако40 денари и јадам бурек у Боби на Тобако 2.А доколку сум решил подебело да си платам, но да јадам као господин идам у Рулет.Тоа е мојот избор, други места :nenene:

Од Fast Food само Мек, или ако морам по некоја сендвичара. Не можам по Седмица, Попе и сл. Од кога ја видов типката со габично заболување на ноктот во Нино, си дадоб заклетва дека веке нема да стапнам во такви сендвичари, освен ако немам друг избор.

noodle напиша:
Од Fast Food само Мек, или ако морам по некоја сендвичара. Не можам по Седмица, Попе и сл. Од кога ја видов типката со габично заболување на ноктот во Нино, си дадоб заклетва дека веке нема да стапнам во такви сендвичари, освен ако немам друг избор.

7ца и Попе ги ставаш у иста категорија со Нино ?!?! :lud: :lud: :lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom