Кога повраќате, како и каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Како можеше Гарфилде темава да ја отвориш!
Рака под рака со онаа на Маце за фистинг и во Вардар двете.

А може и онаа „што читате дури кењате” да им се придружи. Бреее.

Ама ипак најјак ми е преминот на Tha-Bitch од повраќање на кркање пилешки крилца. Како можеше така да те асоцира, алал ти вера.

spooky напиша:
Како можеше Гарфилде темава да ја отвориш!
Рака под рака со онаа на Маце за фистинг и во Вардар двете.

А може и онаа „што читате дури кењате” да им се придружи. Бреее.

Ама ипак најјак ми е преминот на Tha-Bitch од повраќање на кркање пилешки крилца. Како можеше така да те асоцира, алал ти вера.

еееееееееееее тоа да видиш :pos:

posledniot pat povrakjaf vo germanija vo oktomvri.....uf toa bese turneja hehehehehe...i zavrsiv doma kaj lavabodot vo kujnata........pfuiiiii

povrakjam najcesto koga sum mnogu pijana...od tie pricini ne se sekjavam kako izgleda toa,ali kje citiram edna drugarka
"Mici beee od 15min povrakjanje NAD sholja ti niednas ne povrati Vo sholjata"

Задњи пут повраќав после испитите.. тоа беше дома, цивилизирано..

Нецивилизирано.. хм.. знаат некои тука ;)

А најнецивилизирано.. у некое виенско сокаче беше, со сите дроги и алкохоли шо некад сум ги пробал у мене.. змии у крв.. е тоа беше повраќање.. на крај само еден олеснувачки осмех..

Највише иам порано повраќано кога се експиремнтисаше со лековите на баба ми и вино.. исто и од чисто вино.. а се дешава и од чиста мира некад :)

Само нема да го забараам изразот на фацата на еден другар од Словачка.. таков педантен.. ја истурам црева а он се потресуе.. после муабет не ми праеше..

А да, морам еднаш да се пофалам дека ми се има десено да кењам и да повраќам у исто време! Таа вечер за прв и последен пат јадоф бонбон.. срање.. кузнае шо беше.. мада на другите им се уарни..

Kujznai sto lanjo si piknal v usta, ja imam kenjato i povrakjano vo isto vreme. A snema voda, zamisli kolku kopase.

Jadov rasipan kavijar i me fati proliv i povrakanje. Uzas, tri saata smrdese dur ne dodje voda, posle cel den luftirav.

LouWeed напиша:
posledniot pat povrakjaf vo germanija vo oktomvri.....uf toa bese turneja hehehehehe...i zavrsiv doma kaj lavabodot vo kujnata........pfuiiiii

Да не ти бил јагермајстерот денес....

До сега само нецивилизирано и тоа по улициве у Ѓорче шо ѓубре иам напраено, а ќе заборавев, специјалност ми е од тераса, од петти спрат па нагоре.

Garfield напиша:
Kujznai sto lanjo si piknal v usta, ja imam kenjato i povrakjano vo isto vreme. A snema voda, zamisli kolku kopase.

Jadov rasipan kavijar i me fati proliv i povrakanje. Uzas, tri saata smrdese dur ne dodje voda, posle cel den luftirav.

Леле, колку си гаден!:pos::pos::pos:

Не сум повраќал одамна . . . тоа е знак дека престанав да пијам :)
Иначе не се сеќавам на некое атрактивно повраќање . . . скоро сите биле на вистинското место (во шоља).

leleeee luge jas na zaebancija kazav deka ushte vakva tema fali na forumov :pos: i vie pravo op....ja u sholja btw ili u priroda :pos: zavisi kaj ke me strefi:pos:

Najveke povrakam koga sum letva najveke sansi ima da povrakam od crveno vino i rakija, a inace povrakam kaj ke mi dojde(naravno ne na masa).

ja porano povrakav poveke...od alkohol...normalno,a sea i zeludnik i se mi otrpna...mi se navikna organizmov,taka da se slucuva da povratam samo ako uz alkoholot izmesam sekakva hrana

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom