Кога повраќате, како и каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Држам дур можам да не повратам зш да ојт фира све шо сум испил :back:
а ко ќе бљвам то е зш сум претерал со алкохол и кај шо ќе стигнам го прам то

Povrakam samo koga sum pijana, i togas gledam da bide nekade vo wc ali jbg ako mozam da izdrzam, a ako ne kaj stignam
bn.gif

Лелеее МРАЗАМ повраќање...погрда работа амин! Особено од алкохол...не си свесен кај си...се е блур околу тебе и блуеш кај стигнеш,мислам дека не се бираат места,а кога повраќам од болест не знам зашо ама не можам у шоља,најчесто у леген нешо така па после мама истура тоа киселините

Кога се враќам од излегување најчесто и го немам тој проблем со повраќање во автобус или нешто слично

уф, па доста имам повраќано, од вируси, од лоша храна, од алкохол...пред 2 години имав некое пореметување со исхраната, па добри 2-3 недели секојдневно се дружев со шољата...исто одма повраќам коа ќе видам некој друг да повраќа гадни ствари(на пр. недоварена храна, кебапчиња и сл. , а ако повраќаат алкохол, немам проблем)...на пр. на дочекот на оваа нова година бевме у стан на 6 спрат и онака си седиме десетина души у собата за пијани(а ја демек ги трезнам), ја покрај прозор седев, и глеам една типка истури црева со кифлици, сармици & stuff, и ја махинално вртење(пошо нели, ми се згади) и истурив црева низ прозорот(на 6 спрат, повторувам)...и колку беше интересен погледот!! онака го глеаш паѓа надоле и си мислиш, замисли сеа некој да искочи на тараса :pos: и тоа осим на мене и на другите им се виде интересно, па почнаа масовно да повраќаат низ прозорите....

ама се распишав :pos:

Темава е тотално глупава, да речам незрела, не ми е јасно како може администратор да отвора теми како оваа.:uvo::raz:

Кога некој повраќа, обично стојам до него и му ја држам главата и тоа е најчесто надвор, а јааааа хехехе ја сум рпимерно момиче хах и не повраќам, барем не од горе наведените пороци

ja retko povrakam od pienje i odamna na sum povrakal bilo od sto:bravo:

Ja u zivot imam 2 pati povrakao i toa 2 pati na neciva maica:kesa:

Од алкохол пијам само пиво значи не повраќам од пиење последен пат имам повратено од хамбургер пред 2 години од она Попе што беше во Аеродром ме отруја и многу ми беше мерак кога чув дека се запали

Macedonian напиша:
Не повраќам. Изглеа ми трпи стомаков :baeh:
Е лажеш сега!:baeh:

Си претерал некогаш со црвено вино?:nesum:

RealGirL напиша:
Е лажеш сега!:baeh:

Си претерал некогаш со црвено вино?:nesum:

Никогаш. toae:

Искрен сум, неам повраќано од алкохол. jejeje

Jas sum ko crkva...
Ona sto vleguva...nema iskacanje!:pos2:
Sum povrakjal samo ednaska do sega u zivot,pred 7-8 god.....
Ali togas pievme crveno vino cela vecer...
I onda pred iskacanje udriv nekolku konjak-coca cola na ex...
I uste dur me vozea,mi stana jasno kolku e saat...
Goltav vozduh i disev dlaboko dur ne stignavme...
Iskociv nadvor i isturiv creva...
Onda objasniv deka zurkata za mene zavrsila pred da pocne...odjebav sve i im rekov da produzat
I ostanav u auto....
otvoriv prozor...(za kao da imam poise vazduh) i probav da spijam...
Ali...povrakjav uste edno tri-cetiri pati...
I od togas...konjak sakas???Mrs be u picku mater i ti i tvojot konjak!

Јас пак од алкохол не повраќам, ама од јадење :nesvest:
Пред 2 недели бев на екскурзија па после 10 саати патување, 1 Милка чоколада од 300 грама и едно пакетче кифли со кашкавал и павлака мораше да `ркнам:pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom