Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 3.592
- Поени од реакции
- 7.705
Ти не се осеќаш бугарин. Ти си бугар.Ја се осеќам Бугарин и кажете каде да се запишам, сакам на бугарски да учам нешто.
Автоматски споено мислење:
Тогаш смекни тоа срцето и кога ќе дојде време за инвестирајне, кај својот народ, каков и да е, а не кај туѓите. Ќе се изненадиш колку преубави луѓе имаме Македонци.Како?
Еве во најлош случај влегуват бугарите во уставот, и формираат партија во Македонија. Мислиш дека некој од тие 250к ќе ги гласа? Буквално никаков фактор ќе се во државата, ниту еден пратеник ќе немаат а знаеме дека за влијание е потребно политичка моќ каква што имаат албанците на пример.
Еве го Љупчо бугарофилот 15 години веќе шири бугарска пропаганда, буквално небитен е.
Незнам дали е по другите градови вака ќеј, ама во Прилеп во моето маало има така убав младеж, гордост ми се. Од старт знам кој каде и во што би ангажирал, ако изберат да седат дома.
Има една девојка, учи толку многу, на мене ме потсеќа. Обожавам толку посветени луѓе. А синот на комшиката е буквално во александар македонски пораснат. Се чини Визи, не е најдоброто од Прилеп. Има уште многу поубаво, и повеќе. И допрва ќе има.
Последно уредено: