Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
НБА следам и сигурен сум дека би има солиден процент на погодени типови ама не сум спремен на голема банка да играм едноставно,мене мие доволно колку за џепарац на крајо од месецо да си имам после како врви времето можи и со појке ама едноставно за голема банка пари да напрајш во нашата држава нема шанса,едноставно ако си странство тогаш уба банка се прај.

НБА следам и сигурен сум дека би има солиден процент на погодени типови ама не сум спремен на голема банка да играм едноставно,мене мие доволно колку за џепарац на крајо од месецо да си имам после како врви времето можи и со појке ама едноставно за голема банка пари да напрајш во нашата држава нема шанса,едноставно ако си странство тогаш уба банка се прај.

Се прај не велам не и светска банка може да се напрај само треба паметно играње.

На мој другар, 146.000 евра добивка, вака му дадоа ваучер 2500 денари. Иначе оваа беше 0:0 до 90'...
cd82533d55537670d81a6c6c6dadf07c.jpg

Dobro be so kur barat ovaj rublev nenaspan da igrat na turnirov... Go igras pluska prv set i toa na 8.5 kretenov ne moze servis da pogodi..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Пик Сегед - Вардар 1 2.00
Мислам дека време е Вардар да изгуби у ЛШ, силна екипа се Унгарците. Две години по ред Вардар ги добиваше и дома и гости. Прв сериозен тест е за Вардар ова ама само со Циндрич на среден мислам дека нема да можат да издржат цела утакмица, Карачич е повреден. Оваа и на плус ми оди некако, 53.5 е границата.

Партизан - ФМП 1 1.5
Два тесни порази за Партизан у првите две кола од Мзт и Морнар. Мислам дека денес 100% добиваат, 3 порази уште на почеток би било премногу. Ок екипа имаат со Мута на клупата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom