Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фала повеќе да добиеш, сликата од ливчето е во добивки.[DOUBLEPOST=1506967593][/DOUBLEPOST]Втор пат играм хокеј,не ни гледав табела само според коефициенти и за сега е супер
icjleq.jpg
[/IMG]
icjleq.jpg
[DOUBLEPOST=1506971701][/DOUBLEPOST]Да не знае некој што прати хокеј зошто го поништија голот на Новосибирск на крајот за 3;3.

Последно уредено:
Каква кецовина е Вилареал за во недела. :vozbud: 1.95 у спортлајф.

Ваква утакмица да погодам во англиско првенство треба 5 да прогнозирам за една да убодам ... Во шпанско ги јадам како по 1.15 да се за кец.:cool:

За наредното коло уште сега ја прогнозирам Еспањол - Леванте пак голема кецовина, сигурно ќе има околу 2 коеф.

Незнам зошто не ги суспендираат овие тенисериве како овој идиотов .. го ставам кинг со хендикеп -6.5 се повредува противников негов на последниот гем и станува да сервира и на 15:40 го предава мечот . Па еби си мајката закачи ја два пати в мрежа и изгуби ко чоек ..Screenshot_4.png

Ваква утакмица да погодам во англиско првенство треба 5 да прогнозирам за една да убодам ... Во шпанско ги јадам како по 1.15 да се за кец.:cool:

За наредното коло уште сега ја прогнозирам Еспањол - Леванте пак голема кецовина, сигурно ќе има околу 2 коеф

Браво те испратив супер ги следиш овие шпанците. :D

Сок мамицата да ти ја наебам глупа, најмногу мразам тенисери ко него, Гофан и Фоњини, ко некој пизди играат

Ajde da vi dadam denesni tipovi vo Hokej

Liberos - Davos = 1 koef- 2.00
Slovacka - Detva =1 koef 3.40
Jokerit - Torpedo NN = 1 koef 1.75
Volfzburg - Salcburg = 1 koef 1.85
Vitjaz - Spartak,M = 2 koef 3.20
Targau - Olten = 2 koef 1.65
Notingem - TPS = 1 koef 5.10

so sreka, za tie sto ke ja igraat :)

Тенисериве изгледа увидоа дека никој не се замара и не го контролира предавањето мечеви, па си дадоа слобода да се обложуваат на своите мечеви на своја победа, па ако се соочат со меч топка едноставно ќе предадат и кладилниците ќе им го вратат влогот, ова е веќе 5-6 случај во последните 10 дена тенисер да предаде на меч топка за противникот

Најдов во excel сега за кладење во units.

Да речиме почнувам со 2200 да се кладам со 5% максимум да мие 10от унит значи јас максимум би клал 110 денари не е ова малце тешко да напрајш некоја пара?
Screenshot_2.png

Најдов во excel сега за кладење во units.

Да речиме почнувам со 2200 да се кладам со 5% максимум да мие 10от унит значи јас максимум би клал 110 денари не е ова малце тешко да напрајш некоја пара?
Прегледај го приврзокот 178389

Не да е тешко, туку е практично невозможно со таква смешна банка да направиш пари.

земај кредит и трпај паре :pos:

бесилката не бега..................

и за овие смешни тенисери ми пишите местенки ова она, абе бате прати малце АТП и ВТА кои се во форма на какви турнири бранат поени или им е мотивација или престиж, дали им одговара подлога и противник, имале немале ситни повреди или проблеми со здравјето, ако така лесно се типуваше никој немаше да оди на работа , ќе извадеше додаток ќе вложеше 500 ќе земеше 1500-2000 секој ден , накривено шеширчето чао зајко гвујко и останати, чао ЕУ и НАТО ништо не ќе ни требаше :misticen:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom