Тешко500 евра е некој минимум. Се зависи од тоа колкав ROI можеш да оствариш.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко500 евра е некој минимум. Се зависи од тоа колкав ROI можеш да оствариш.
НБА следам и сигурен сум дека би има солиден процент на погодени типови ама не сум спремен на голема банка да играм едноставно,мене мие доволно колку за џепарац на крајо од месецо да си имам после како врви времето можи и со појке ама едноставно за голема банка пари да напрајш во нашата држава нема шанса,едноставно ако си странство тогаш уба банка се прај.
Ова е моцарт?На мој другар, 146.000 евра добивка, вака му дадоа ваучер 2500 денари. Иначе оваа беше 0:0 до 90'...![]()
Жив ли е сеуште другарти?На мој другар, 146.000 евра добивка, вака му дадоа ваучер 2500 денари. Иначе оваа беше 0:0 до 90'...![]()
Слабо, му се иде од кожа да искочи [emoji24]Жив ли е сеуште другарти?
Требало минус да го играш.Dobro be so kur barat ovaj rublev nenaspan da igrat na turnirov... Go igras pluska prv set i toa na 8.5 kretenov ne moze servis da pogodi..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Lagano mu zede set posle... Toa e koga ne saka ne saka preeska dublot rojer tehau gubat od nekoi anonimusi vesnina ja cekav 20.5 + gi posra poslednite 2 servis gemaТребало минус да го играш.
Epa se razbudil za vtor i tret set izglea.Lagano mu zede set posle... Toa e koga ne saka ne saka preeska dublot rojer tehau gubat od nekoi anonimusi vesnina ja cekav 20.5 + gi posra poslednite 2 servis gema
Sent from my LG-D855 using Tapatalk