Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Милан 2 и т2 ми беше врзан со Арсенал 3+ и Селтик 2 и т2.Онакви шанси накрја д промшат, алал да им е.

nqcniv.jpg

Skinat tiket na nekolku delovi vo Zlatna Kopacka priznavaat?

Go cekav Real 1&3+ i nekade 80 min go frliv tiketot iskinat, no gi imam site delovi:pos:

Кој зема нешто викендов алал му вера ... Челзи Јунајтед Милан Севилја се у бунар.

Кој зема нешто викендов алал му вера ... Челзи Јунајтед Милан Севилја се у бунар.
Првите три немаше ни потреба за играње,едино Севиља требаше да победи ама тоа е сепак Севиља.
Имаше добри утакмици кои излегоа.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ајде бре спортинг дајте еден гол во второво...

Dario Saric (sore left heel) will be on a 24-minute limit during Sunday's matchup with the Raptors.
Saric has been connecting on just 38.3 percent of his shot attempts over the past few weeks, and acknowledged after Wednesday's loss that he wasn't feeling great physically, but the positive here is that Philly will be managing this situation with a minutes limit as opposed to rest. Despite only connecting on 38.3 percent of his shots, he's still put in averages of 16.7 points, 6.4 boards, 2.0 assists, 1.4 triples and 3.0 turnovers per game during that span, so feel free to get him active.

SARIC UNDER 17.5 go imate vo evrotip.

Кај ги уплатив Кливленд кај се запустив. Втор пат по ред паѓам на нерешено НБА ебати малерот

Јас сите тие тимови ги избегнав, но што кога Виљареал дупла шанса ме зафркна и Свонси Т1 1+ за 8 000. За Виљареал судијата ме зафркна бидејќи чист пенал не им досуди, а за Еибар досуди непостоечки пенал.

Роџерс-Цепеде 1 1.40

Лани правев анализи за Роџерс на истиов турнир, па да повториме некои работи. Родена е во Чарлстон, живее таму, тренира таму, едноставно обожава да игра на овој турнир. Следните параметри кои идат во нејзина корист: H2H кој е 2-0 за Роџерс во дуели и 4-0 во сетови, а другио параметар е што во Чарлстон се игра на зелена земја, не класичната црвена, и тука условите се брзи, а на Роџерс омилена подлога и е брза земја што е малце чудно за играч од Америка али реалноста е таа. Пробајте и ја -3.5, би требало да покрие.

Мала исправка, не е родена таму, али нема везе сето останато е точно. :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom