P
poker12345
Гостин
Еве јас што пуштив од овој хокејов вечер, најсигурни ми се Филаделфија 5+, Торонто 5+, Далас 5+ имаат 3.6 коефициент
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини вака ама ти само фудбал играш па не фаќаш ништо, некој игра кошарка само и фаќа. Мислам стварно, што е подобар фудбалот за кладење од кошарката? Демек нема некој што фатил кошарка играчи или утакмици. Мора само фудбал да се игра.Страна 4187 ..ден 17 Ноември 2016 година 21 век..прости им господе уште играат и се надеваат на кошарка
Страна 4187 ..ден 17 Ноември 2016 година 21 век..прости им господе уште играат и се надеваат на кошарка
Следам и во последно добро ми оди. 6 погодени со ред така да вечерва е редно потоп да ми се задеси и сите ќе ги промашамСледиш НХЛ или од тепка ги пишуваш овие?
Која ти е најсигурна од овие 4 утакмици?
Eте ти ја бе не пцуј многуИма некој акаунт на 2win? Кај има да ги прашам за еден бет, односно да им ебам све по список? Ја стаив 1х Атлетико МГ-Палмеирас на 1.29 квота пошо ми даваше 1-0 резултат и си викам ќе стегнат овие одбрана нема 2 да изедат. И обично проверувам на бет365 или на резултати колку е резултатот, ама сеа не проверив. Го пуштам бетот и гледам 0-1 за Палмеирас, враќам на 2win гледам 1-1 го дава... Викам WTF бе, што кур се дешава? И ете поправиле во меѓувреме, 0-1 е, а бетот ми стои. Кај да пишам да им ебам све мртво преварантско?
Нема врска сакам void да е бетот, мислам не сакам него треба да е. А ништо чудно ако остане вака да ми го даде ко void, а ако тепа Палмеирас да си остане утнат. Логично е во ваква ситуација сите можни одиграни бетови во тој период да се 1 квота.Eте ти ја бе не пцуј многу![]()
Немав план да играм играчи вечерва али ајде имав уште 130 денари на сметка и ги закачив на тикет .Прегледај го приврзокот 160082
ДАOd koja kladilnica ti e ova ??BetCity ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да да на нет е уплатено.Raboti nekoja,zasto posleden pat koga bev,si pisuvase deka rabotea do 11ti ..na 10ti ne mi primaa uplata za Nba igraci posle 12saat ..
Kaj si uplatil,il na net ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како беше она "како во ливче да ти гледаат" a? 18 БЕ?!?!??вејд под 17.5 го чекам...да не се заебав или?[DOUBLEPOST=1479426821][/DOUBLEPOST]Не зна друго да знам дали да чекам мугри или..