Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве јас што пуштив од овој хокејов вечер, најсигурни ми се Филаделфија 5+, Торонто 5+, Далас 5+ имаат 3.6 коефициент
Која кладилница?Симоновски 10.5-
Поклон на денот, неделата, месецот, годината, деценијата. Не постои човеков, границава е огромен промашај ќе паѓа во текот на денот.
Мотум 11.5+
Во топ форма е гадов, последниве две дава 24 и 26, ЦСКА на позиција 4 нема достоен мечап за него.
Моцарт има граници за АБА лига.Која кладилница?
Моцарт, ама одма го тргнаа им ебам се.Која кладилница?
ххахахаахахаахах каде бе 10.5 за таа крампа??? Леле ако го има негде милијарди се ставаат на ова, најлоша граница икада, ни на загревање нема да ја префрли таа граница.Симоновски 10.5-
Поклон на денот, неделата, месецот, годината, деценијата. Не постои човеков, границава е огромен промашај ќе паѓа во текот на денот.
Мотум 11.5+
Во топ форма е гадов, последниве две дава 24 и 26, ЦСКА на позиција 4 нема достоен мечап за него.
@vidooq
Ти се кладеше на Австралијциве така? Станав денес нешто порано и гледам текма од 12:00 и викам ај да запратам и гледам 11.5 корни границата, а играат мега отворен фудбал, секој напад е шанса за гол. Ја ставив, 9 корни има во прво, 1-1 резултат. Сега ќе иде сингл овер 3.5 голови, како што реков доста отворен фудбал се игра, треба да рокнат уште барем 2-3 голови.
DaImat sansa da tepaat kontinen/peers?
Sent from my thor using Tapatalk