P
poker12345
Гостин
Па добро можно ли е да сум толку малер, овие СКА имаат 100 победи по ред 100 5+ 6+ 7+ 8+ и јас еднаш ја напишав и изгубија 1-2......само на таа паѓам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1Така Бамберг така, неможете дома Звезда да ги тепате, денес Баскониа у гости тепајте ги
ПИЧКА ВИ МАТЕР
Имало "спортска правда",сепак+1
Реков не играм Евролига повеќе,откако Швабите го сркнаа од Звезда и по неполни 2 дена кога видов дека пак играат овие вошкарите ЗА ИНАЕТ ГИ ПИШАВ,да видам дали се толкави ѓубриња за неполни 48 часа да го тепаат во гости тимот кој го растури еден Фенер со 500 разлика,шо го тепа Реал во гости.
Е сеа ИНАЕТ и кладење не одат во кладење,затоа на 2 чивчиња ќе си паднам,за 40 евра.
А во последен момент ги допишав,за инает
Е па ќе цицам ко сум лудак,ај тие шо си играат мајтап ама ние сме ненормални шо играме Евролига,ненормално непредвидливо натпреварување.
А друга страна шо се шо шутнаа овие лугушите влезе,47 коша на полувреме во НБА не даваат.
Јебига,не е кладилница за секого,посебно не за мене.
П.С.
Единствено чаре сеа е да намалат некако па да ја штитам,барем трошки да излезат.
мора да ги опцуеш за да тргне на арно работатаИмало "спортска правда",сепак
твојот пост е на 4188 странаСтрана 4187 ..ден 17 Ноември 2016 година 21 век..прости им господе уште играат и се надеваат на кошарка
твојот пост е на 4188 страна
Хјустон и портланд имаат нерешени последните меѓусебни[DOUBLEPOST=1479420668][/DOUBLEPOST]Напиша џони и страната се смениМoјo клaдиoничaрски инсект вели декa мoжеби вечервa еден меч oд НБА ќе ди вo екстрa тaјм. Пa вреди дa се прoбa нештo нa ситнo.
Следиш НХЛ или од тепка ги пишуваш овие?NHL вечер
Ванкувер - Аризона 1
Минесота - Бостон х2
Лос Анџелес - Едмонтон -1
Бафало - Тампа Беј 2