Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Севилја - Барселона 1 Т1 , 5.60 коеф за 5 евра.
Порто - Бенфика - 2 Т2 , 5.10 коеф за 5 евра.

Вамос :D

Vidi be so mi se desava ne e moguce vcera city so 1.2 me zaebuva za 9000, denes samo Salzburg ja cekam za 4000 neka ja vrtat kako znaat taka.
Ја чекав и јас Салзбург и ја гледав.
На почеток одма гол 0-1
И после се повреди најдобриот играч на Салзбург, Сориано..
Почна да врни дожд ненормално и домаќините нормално доктори и пресврт одма и остатокот ѓупски фудбал, не е можно шо се се дешаваше...[emoji122]

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Ајде бе Интер бе крввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввта да ви ја ебам ретардирана,ајде гол до полувреме

во 2 дена
-Германија се вадеше на крај и победи со 1 разлика со Швајцарија
-Франција се вадеше на крај и победи со 1 разлика со Белгија
-Унгарија се вадеше на крај и победи со 1 разлика со Холандија
-Норвешка загуби од Литванија
-Србија дома беше прегазена од Белорусија
Ова да се деси низ цела година па ќе бидат изненадувачки резултати а не во 2 дена, како одеднаш сите да научија да играат ракомет, и не само да играат него аматерски репрезентации се држат до крај на велесили како Франција и Германија

во 2 дена
Ова да се деси низ цела година па ќе бидат изненадувачки резултати а не во 2 дена, како одеднаш сите да научија да играат ракомет, и не само да играат него аматерски репрезентации се држат до крај на велесили како Франција и Германија

Ама битно ние поштено си изгубивме со Чесите и сеа се отвара прашање дали големиве репрезентации играа лабаво па ова им се случи или сите одат напред само ние назадуваме.

во 2 дена

Факт е дека во ракометот има многу малце пари и најмногу се мести(од тимските спортој)..ова е веќе тежок претеризам Норвешка да изгуби од Литванија и Србија да биди прегазена од Белорусија..ама ова не е прв пат,и на големите натпреварувања има тешки местенки и секогаш памтам дека се случувало некој од Франција,Данска,Хрватска,Шпанија на 1.05-1.10 коефициент да си ебат мајките и после кога ќе имаат 2.50 коефициент лесно да победат.

Лани на пример единствениот кикс во сезоната на Вестпрем му го погодив и ме доведоа до лудило.[DOUBLEPOST=1478457926][/DOUBLEPOST]
Ама битно ние поштено си изгубивме со Чесите и сеа се отвара прашање дали големиве репрезентации играа лабаво па ова им се случи или сите одат напред само ние назадуваме.

Местат како стоки,да играат сериозно и да ја нагазат топката како што треба ќе ги сомелат 10-15 разлика ама големите репрезентации во глобала си играат тренинг натпревари и се случуваат вакви работи.

Gledase nekoj Knicksi so Utah posledni minuti od treta cetvrtina ?
Se povredi nesto gadno Hill il ??
Togas si otidov da uplatam,i go gleam ko nema na klupa..ako e povreden i ne vleze bar da idam da storniram identicen tiket + Bledsoe ..
Al jbm ti Rose sugaviot,kakva glupa odbrana igrase i + napravi uste poglupvi fauli nad Hill !!
Jbm ti sreka
57189ef1b0d96fc0a93e35f4d0553a4a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Стеауа 1-1 и 2-4 ја чекам за 10+ к и од ова ако не биди ништо стварно тежок малер сум.

SE UKLUCIV DA MU EBAM MATER NA ROSE -16.5 na kraj na utakmicata na 4 sekundi do kraj dade sut mater mu ebam sugava 12 poeni dade vo 4ta cetvrtina a imase 6 edvaj do kraj na 3ta... ti ebam mater sugava i srekja moja vreme e za pauza od sportska :)

Ете ги и русите се на пат да заебат денес како и 80% од ракометиве а уште нив 2ка и Спортинг 1 ги чекам ..
Ќе изгубат од Црна гора која не ги има никогаш до сега победено ццц ебете си мајката дибиров и компанија ..
Од на работа отидов со трчање да ги пуштам Јуве и Манчестер едната на полувреме другата тогаш почна ама ајде си реков ќе ги додадам Спортинг Динамо З и Русиве мамицата мамина да им ебам !!

Последно уредено:
Аман бе Барса бе уште вас ве чекам упм :mad:

Ајј што ме нервира што никаде нема стрим за ракометов па се нервирам вака со кретениве ејј пенал промаршија црна гора и русиве фаул им прает одма после тоа ..
Не ја тепа русија оваа последен напад ќе го посерат сега !!

Ете ги зицерите 2/4 испаднаа

Норвешка на 1.05
Босна на 1.5
И Унгарциве блиску беа на 1.35 да заебат во последни секунди ја извадиле, затоа не се играат утакмици на такви коефициенти :)
Русија, Полска, Норвешка, Србија, Франција и Германија за влакно. Ракомет веќе никогаш нема да пишам, НИКОГАШШШШШШШШШ. Едно време убаво се отргнав од тој глуп и смрдлив спорт, што кур ми текна денес пак да играм не ми е јасно. Белгија им дава 36 голови на Франција, ајде важи дека е регуларно ова, само во некој паралелен универзум, не во овој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom