- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Kazete nesto za deneska do 5 koef.
nesto za deneska do 5 koef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kazete nesto za deneska do 5 koef.
Nemora da znaci, ama se igra vo sala, a Kavcic retko igra vo sala. Podlogata povekje mu odgovarana Dancevic.Зашто 1? Не се разбирам многу во тенисот и ја ставив обратно на илјадарка. Значи да го фрлам уште од сега ливчето
Алал ти вера штом имаш илјадарки за уплата на спортови на кои што не се разбирашЗашто 1? Не се разбирам многу во тенисот и ја ставив обратно на илјадарка. Значи да го фрлам уште од сега ливчето
Паире го брани "посраниов" челинџер.Зошто е за Бриндиси 2ка волкава квотата?
Алал ти вера штом имаш илјадарки за уплата на спортови на кои што не се разбираш[DOUBLEPOST=1478540390][/DOUBLEPOST]Еееј Паире играл некој отепан Челинџер кај што е прв носител....живо ме интересира дали ќе се посере и ќе изгуби рано во турниров..
Мисли си....На линков пишува за утакмица во француската лига од 2012. Ние сега зборуваме за репрезентациите од завчера. Франција и Германија како репрезентации нема шанса да местат утакмици, ама ти ако викаш дека е така, така нека е.
Сакаш да кажеш дека Белгија, аматерска репрезентација со аматерска лига одеднаш стана толку јака што може да држи егал меч до последна минута со најмоќната репрезентација во светот во последните 10ина години???Јас не знам како тоа за секоја утакмица викате местена била. Точно е дека се мести ама не толку колку што вие викате. Најмногу местење има во Тенис.
Ракометот да е наместен не верувам ете Словенија губела -1 10секунди до крај, и од пенал израмниле. Ако беше местена на време ќе го имаа средено резултатот а не во последни секунди да стават гол.
Фудбал, исто местат диви лиги, има и многу нестабилни и луди тимови кој од што незнаат кај тераат изгледа како да местат. Нема шанса една Германија и Франција да местат утакмица во Ракомет ало.
И јас ја мислев за H2 ама се предомислив на крај, ако е дерби премногу дно се Партизан.Има шанса партизан да ја врти за хендикеп 2че?[DOUBLEPOST=1478553908][/DOUBLEPOST]лол матер им ебаа, so much for kajgana magija
![]()
Ама не ми изгледаа мене до толку дно. Се водев од тоа дека Партизан се подобри од лани, а Звезда се послаби од лани. И на крај ете за еден шут не влезе хендикеп.И јас ја мислев за H2 ама се предомислив на крај, ако е дерби премногу дно се Партизан.
Ама не ми изгледаа мене до толку дно. Се водев од тоа дека Партизан се подобри од лани, а Звезда се послаби од лани. И на крај ете за еден шут не влезе хендикеп.
Кимо ОбрадовиќИ јас ја мислев за H2 ама се предомислив на крај, ако е дерби премногу дно се Партизан.