Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
на мечот меѓу Камке и Типсаревич моментално има 13 одиграни гема, од нив 10 беа брејкови, се игра на тврда подлога во сала, помизерен меч не верувам дека ќе има во наредните 2000 години

Потоп вечерва. До полувреме се си беше влезено за после се да оди упм

На полувреме со тековните резултати доколку немаше никаква промена ќе бев добитен над 10 000.
На едниот тикет Тотенхем 1х, мајсторски 0-1 за 6000, а на другиот џупскиот клуб од Мадрид за 4000. Интересно е што и двата меча во последните моменти можеа да завршат во моја полза, моите тимови имаа пречка и на двата меча, ама со сила не се може.

На полувреме со тековните резултати доколку немаше никаква промена ќе бев добитен над 10 000.
На едниот тикет Тотенхем 1х, мајсторски 0-1 за 6000, а на другиот џупскиот клуб од Мадрид за 4000. Интересно е што и двата меча во последните моменти можеа да завршат во моја полза, моите тимови имаа пречка и на двата меча, ама со сила не се може.
Вчера така завршуваа бајо :D Денес мораше да ја платиме сметката :D

Кога ке дојдат некои лоши денови и некоја лоша серија, нема вадење. Си викаш ај вчера беше лош ден, денеска ке се вадам, да не сум у минус. И нормално како тоа бива, не се вадиш туку влагаш у поголеми гомна...

Не викаат за џабе србите: - Не куне мајка сина што се кладио, него што се вадио...

Македонија-Украина 53.5 минус. Лино со неговиот Мурињовски ракомет се надевам нема да ме разочара :D
Зицер на неделата беше ова.

Одлични се нашиве ракометари за уплата. Ги потценуваат против јаки, ги преценуваат против слаби. Сеа на СП ќе видиме шо квоти ќе им дадат, се надевам ќе има поклончиња пак

Мемфис - Њу Орлеанс хендикеп 1 (-5.5)
Ова не смее да се пропушти, на Мемфис кој е добра дефанзивна екипа му доаѓа можда и најлошиот тим, Њу Орлеанс. Освен Дејвис, другите се очајни и немаат што да бараат кај Мемфис кој вчера ги одмараше Гасол и Конли и очекувам ран блоу аут денес со оглед на тоа што и Њу Орлеанс вчера имаше натпревар. Иде сингл ова.
Другпат немој толкави големи зицери без наплата да ги споделуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom