Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Мемфис - Њу Орлеанс хендикеп 1 (-5.5)
Ова не смее да се пропушти, на Мемфис кој е добра дефанзивна екипа му доаѓа можда и најлошиот тим, Њу Орлеанс. Освен Дејвис, другите се очајни и немаат што да бараат кај Мемфис кој вчера ги одмараше Гасол и Конли и очекувам ран блоу аут денес со оглед на тоа што и Њу Орлеанс вчера имаше натпревар. Иде сингл ова.
Neznam dal uste e ovoj hendikep,al sekako na deka vredi,od sabajle gi merkam,isto ubaj granici se za Corvington -11.5,Kemba 21.5+,Porzingis 15.5+,Davis 32.5-,McCollum 20.5+ ..samo koi 4 da se kombiniraat,al vcera projdoa sve ..koj igral i ne fatil vcera,tesko vecer ..prvata vecer bese isto takva,vecer da se frlat v kanta 500den.,al da probame sreka ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Neznam dal uste e ovoj hendikep,al sekako na deka vredi,od sabajle gi merkam,isto ubaj granici se za Corvington -11.5,Kemba 21.5+,Porzingis 15.5+,Davis 32.5-,McCollum 20.5+ ..samo koi 4 da se kombiniraat,al vcera projdoa sve ..koj igral i ne fatil vcera,tesko vecer ..prvata vecer bese isto takva,vecer da se frlat v kanta 500den.,al da probame sreka ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Јас одиграв Корвингтон -, Порцингис +, Шарич + и Бледсо + за денес.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Дајте некое тикетче вечерва 5-6 квота Лига на Шампиони исклучиво... :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
губат пеликанс и Дејвис 70 поени да даде :D

граница за Демар 27.5 а претходна 23.5 беше :D
40,32,33 со просек шутеви 26, треба да даде барем половина плус слободни просек 8, од 23 две има утнато..

Кемба мислам нема да се замара многу, ќе ги тепаат секако..

пистонс без проблем треба да ги тепаат смешните нетс 1.5

Порзингис би требало плус, зависи колку шутеви ќе земе, би требало да играат повеќе преку Роуз поради инзворедните дефанзивни способности на Харден..

Томас исто плус, постои можност да не играат Хорфорд и Бредли..

Хил супер игра, 4 од последни 5 излегува плус..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Македонија-Украина 53.5 минус. Лино со неговиот Мурињовски ракомет се надевам нема да ме разочара :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Iskreno mene najdobar hendikep mi e denes mkd rakomet.. 6,5 e granica.. kaj kur ke gi tepame so tolku...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.831
Поени од реакции
12.283
Дајте некое тикетче вечерва 5-6 квота Лига на Шампиони исклучиво... :)
Севиља би требало да добие 1Т мада викендов да не играат со Барса па не очекувам да ги полнат Динамо.
Јувентус исто мисалм дека ќе добие ама за 1.25 е некако ризично
Реал 2-2 е 1.35 само да не си играат курот првото и тие
Една од англискиве миниум кикса денес и мислам дека тоа ќе е Лестер. Значи 1х таа
Монако 1 или 1х али во никој случај не очекувам да губи од ЦСКА
Тотенхем исто 1Х мада јас чист кец би ја плеснал, редно е да тепаат пизда им материн
Порто исто така треба да тепа и нема ваљда како некни до сам крај да висат да не ги проколнам пак.
Дортмунд врска немам што да се типува овие ептен гнасна екипа ми се за кладење.
Сум сумарум вечерва повеќето ќе се кецови, Реал е двојка. Што не си сигурен во 1 лупај 1х ваљда нема изненадувања да има

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.087
Тотенхем 1 Т1 , 2.55 коеф. Го пуштам сингл на 25 евра.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Во Моцарт не важат продужетци така? За МЗТ 2ка со 9.5 хендикеп прашувам.

Каква екипа човече никад не си на сигурно со нив...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Од ова што го разгледав за вечер во аут е Хорфорд , додека Бредли е неизвесен околу 80% се шансите да не игра и тој па од таму 22.5+ на глушецот Томас, кај чикаго се повреди МКВ а можеби и Мекдермонд нема да игра па се мислам дали да го пробам Вејд 18.5+ или да го играм Миротич 12.5+ добра партија изигра против Бостон а сега плус без Хорфорд ќе се дупка под кош . Вчера не играше Окафор , денес го нема Ембид па ќе го играм Шарич 10.5+ кој практично е 3ка а го играат на 4 поради краткиот ростер што го има Фила плус без Ембид вечер ќе има скоро иста минутажа како вчера Шарич а и при бо он би требало да остане на паркет плус го зедоа Иљасова али тој е повреден така да нема да игра и тој
Порзингис 15.5+ одлично ја почна сезоната дечково и би требало вечерва да има доста употребливи топки за него плус фактот дека Хјустон се далеку од дефанзивна екипа под кош со Нене и Капела би требало да даде пријателов над 16 поена
Плус ќе го додадам тука и Оладипо кој е добар за 17.5+ исто и од утакмиците би рекол Бостон - Чикаго 2(-3.5) .

Kajgana Shop

На врв Bottom