Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[emoji122] [emoji122] [emoji122]Сити 1 Т1 , 3.25 коеф. Барса е 5 бода пред второпласираниот , плус имаат големо дерби наредното коло со Севилја во гости. Ставив 25 евра на сингл.![]()
Јеј сепак не. Сеа очекувам кај што фаќам една да паднам на друга у 90+[DOUBLEPOST=1478036260][/DOUBLEPOST]Па даааа бе...Атлетико 0до2 :')))))))))))Јеј ПСЖ ќе ме паднат.
Лелелеле дава гол Гризман,офсајд судат и одма после тоа гол.Ајде бе Атлетико све ви ебам!Ги здробија,ама не влага топката.
Со Ростов на домашен терен се мачат.![]()
Или у мојов случај кога нејќе нејќеЛелелеле дава гол Гризман,офсајд судат и одма после тоа гол.
Ама сега според снимкава,играчот на Ростов ја фаќа со глава и затоа асистентот ја смени одлуката.Алал да му е.
Додуша главниот судија ја смени одлуката.Гризман мислеше дека е офсајд хаха.. Кога сака,сака.
Не ни беше тоа пенал за Динамо. Дајв беше требаше жол да му покажи. Среќа ја фати голманот кец ја имавГолови во второ ало?!
Таман пишав, промашен пенал на Динамо, пу јаз'к!![]()
Ко луд брзав да стигнам до 22:00 за да уплатам играчи од НБА видов на сајтовите Харден неизвесен со повреда демек и си викам овај минус ќе е вечерва со лимитирана минутажа плус ако неигра многу ќе биде голема разлика па нема да го става таму 4/4 .. братот 19 поена до полувреме , немам надеж веќе на него треба во 2 останати четвртини 9 поена максимум да даде што е невозможно за играч како него што ја приватизира топката.
Jebiga znam ne se igra na nego minus... Samo toj me turna drugive laganica vucevic i davis + mccolum -Играч кој е неизвесен за игра ќе има лимитирана минутажа само ако е наведено дека ќе има лимитирана минутажа ( во поголемиот број случаи) Секоја недела има по неколку примери каде играч кој е неизвесен но possible to play да игра по 40 минути. Харден против Кливленд не можеш да очекуваш да го лимитираат, или ќе игра стандардна минутажа или ја преседува цела утакмица.
Benfica 1
Arsenal 3+
BaernM 3+
City gg3+
Crusaders gg3+
Uplata 500den
Dajte mislenja koi 3/4 da se kombiniraat vecer,ima ubavi granici u zlatna ..
Corvington -
Saric -
Vucevic +
PG13+
Carmelo +
Davis +
Conley +
Lillard +
Curry +
Sent from my iPhone using Tapatalk