Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Голови во второ ало?!
Таман пишав, промашен пенал на Динамо, пу јаз'к! :mad:

Ајде бе Атлетико све ви ебам!Ги здробија,ама не влага топката.
Со Ростов на домашен терен се мачат.:eek::eek::eek:

Сити 1 Т1 , 3.25 коеф. Барса е 5 бода пред второпласираниот , плус имаат големо дерби наредното коло со Севилја во гости. Ставив 25 евра на сингл. :)
[emoji122] [emoji122] [emoji122]

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Јеј ПСЖ ќе ме паднат.[DOUBLEPOST=1478036083][/DOUBLEPOST]
Јеј ПСЖ ќе ме паднат.
Јеј сепак не. Сеа очекувам кај што фаќам една да паднам на друга у 90+[DOUBLEPOST=1478036260][/DOUBLEPOST]Па даааа бе...Атлетико 0до2 :')))))))))))

Ајде бе Атлетико све ви ебам!Ги здробија,ама не влага топката.
Со Ростов на домашен терен се мачат.:eek::eek::eek:
Лелелеле дава гол Гризман,офсајд судат и одма после тоа гол.

Ама сега според снимкава,играчот на Ростов ја фаќа со глава и затоа асистентот ја смени одлуката.Алал да му е.:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Додуша главниот судија ја смени одлуката.Гризман мислеше дека е офсајд хаха.. Кога сака,сака.

На две ливчиња паѓам за една, на една Гладбах 1, на друга Бенфика 1џ и 2+ . Да беше обратно со пеналиве на првава да утнеа а на вторава да погодеа ете можеби и двете ќе искочеа, вака како и обично ќе си паѓаме за една.

Багдатис копилето предаде но ок 1.30 квота помалце.
Уште Леброн 24.5+ за 300евра.

Лелелеле дава гол Гризман,офсајд судат и одма после тоа гол.

Ама сега според снимкава,играчот на Ростов ја фаќа со глава и затоа асистентот ја смени одлуката.Алал да му е.:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Додуша главниот судија ја смени одлуката.Гризман мислеше дека е офсајд хаха.. Кога сака,сака.
Или у мојов случај кога нејќе нејќе :D

upload_2016-11-1_22-43-28.png

Голови во второ ало?!
Таман пишав, промашен пенал на Динамо, пу јаз'к! :mad:
Не ни беше тоа пенал за Динамо. Дајв беше требаше жол да му покажи. Среќа ја фати голманот кец ја имав :D И Атлетико фаќање во 100та :D На друго ме протуркаа Бенфика 1Т1 и Менхенгладбах 1 али шта је ту је

Ко луд брзав да стигнам до 22:00 за да уплатам играчи од НБА видов на сајтовите Харден неизвесен со повреда демек и си викам овај минус ќе е вечерва со лимитирана минутажа плус ако неигра многу ќе биде голема разлика па нема да го става таму 4/4 .. братот 19 поена до полувреме , немам надеж веќе на него треба во 2 останати четвртини 9 поена максимум да даде што е невозможно за играч како него што ја приватизира топката.

Ко луд брзав да стигнам до 22:00 за да уплатам играчи од НБА видов на сајтовите Харден неизвесен со повреда демек и си викам овај минус ќе е вечерва со лимитирана минутажа плус ако неигра многу ќе биде голема разлика па нема да го става таму 4/4 .. братот 19 поена до полувреме , немам надеж веќе на него треба во 2 останати четвртини 9 поена максимум да даде што е невозможно за играч како него што ја приватизира топката.

Играч кој е неизвесен за игра ќе има лимитирана минутажа само ако е наведено дека ќе има лимитирана минутажа ( во поголемиот број случаи) Секоја недела има по неколку примери каде играч кој е неизвесен но possible to play да игра по 40 минути. Харден против Кливленд не можеш да очекуваш да го лимитираат, или ќе игра стандардна минутажа или ја преседува цела утакмица.

Еден тикет фаќам, на другиве 2 по еден играч ме кине. Пу јазк

Играч кој е неизвесен за игра ќе има лимитирана минутажа само ако е наведено дека ќе има лимитирана минутажа ( во поголемиот број случаи) Секоја недела има по неколку примери каде играч кој е неизвесен но possible to play да игра по 40 минути. Харден против Кливленд не можеш да очекуваш да го лимитираат, или ќе игра стандардна минутажа или ја преседува цела утакмица.
Jebiga znam ne se igra na nego minus... Samo toj me turna drugive laganica vucevic i davis + mccolum -

Sent from my thor using Tapatalk

Benfica 1
Arsenal 3+
BaernM 3+
City gg3+
Crusaders gg3+
Uplata 500den

Dajte mislenja koi 3/4 da se kombiniraat vecer,ima ubavi granici u zlatna ..
Corvington -
Saric -
Vucevic +
PG13+
Carmelo +
Davis +
Conley +
Lillard +
Curry +

Sent from my iPhone using Tapatalk

695070d29b6cdf79dc75dd7dcd25800c.jpg

Jbt Crusaders,da nemozat gol da dadat,so ubo mi bese tiketot bez niv,makar obicno 3+ da gi pustev,al lakom gz,krv im ibam ..
A igracite svoja prica,gi 8od9 vlegoja ..a ja stornirav tiket so Davis,Vucevic,Lillard,Carmelo i Curry na 500den ..aj si velam ke cekam do 8 vecer,se dvoumev pomegu Curry i PG13,i se zaebav..ke zemev 12K ..i pak nisto ne uplativ ..jbm ti i kladilnica i se !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мемфис - Њу Орлеанс хендикеп 1 (-5.5)
Ова не смее да се пропушти, на Мемфис кој е добра дефанзивна екипа му доаѓа можда и најлошиот тим, Њу Орлеанс. Освен Дејвис, другите се очајни и немаат што да бараат кај Мемфис кој вчера ги одмараше Гасол и Конли и очекувам ран блоу аут денес со оглед на тоа што и Њу Орлеанс вчера имаше натпревар. Иде сингл ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom