Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од 4-0 изгуби сет бе да ти ебам копиљот француски да ти ебам !! 2 брејка ги заеба мајмунов и нормално ќе го изгуби мечов нека ти се скрши ногата барем да го предајш не да се бламираш вака .

Ќе оди Сити 2 и 3+ утревечер? А и овие ПСЖ и Арсенал ми се сумливи мислам дека една ќе заеби.

B. Dortmun : Real Madrid - GG
CSKA M. : Tottenham - 1X
Dinamo Z. : Juventus - 2
FC Kobenhavn : Club Brugge - 1
Leicester : Porto - GG
Sevilla : Lyon - GG
Cheltenham Town : Stevenage - 3+
Huddersfield : Rotherham - 3+
Port Vale : Millwall - GG

Предлог то тие што сакаат системи, некни во неделата пробав 2/15 систем без фиксови со комбинираните типови претежно Х-1&2-4 или може Х-2&2-4 зависно од екипата нормално што очекувате да победи. Коеф се големи, по 7, 9, 10 зависи од натпреварот. Погодив 3 натпревари за добивка од 500 ден, а на уште 3-4 натпревари бев многу блиску до погодок, во смисла што пример влегоа Х на полувреме па заврши 1&0-2 или Х на крај. Со малку среќа може да пукне и поголема добивка. Добро е што нема фиксови па не се тресиш за нив за коеф од 1.3, 1.5. Од овие другите што влезе влезе, си пратиш лагано. За похрабри може со фикс од пример 3 коеф, мојот случај во неделата ќе донесеше 1500 ден што е пристојна добивка за влог од 200 ден.

Дортмунд Т1 3+ .. оптимистички за сингл , 4.05 коеф. :D

Значи КРАЛИЦАТА у ПИЧКА има да ви ја ебам инцестоидна на Свиндон и Лутон ако не даат гол ... Говна глупи - за 250еур ги чекам ГГ двете, едните имаат играч више, другите по статистика се БАРСЕЛОНА за Нортемптон ... се ви ебам

Ипак кајгана магијата работи, 2 гола падна у 90+ кај Стокпорт - Филде :vozbud:

сега чекам уште 2 утакмици со 1.20 коефицент од 2 часот за 30к :D

Ајде Лацко!!!

Името да му го заборави и мајка му, да му ебам лепрозниот. Не сакам да слушнам за него по поразот од Илкел пред неколку дена.

п.с. Нека ти го дај тебе, ама јас да си ја кажам маката :P

Името да му го заборави и мајка му, да му ебам лепрозниот. Не сакам да слушнам за него по поразот од Илкел пред неколку дена.

Да цркне. :D[DOUBLEPOST=1475013486][/DOUBLEPOST]

Рублев го чекам иначе. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom