Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре вреди дa се игрa кoнтрa Вест Хем зoштo незнaaт кaј терaaт

cc4e6ccd92149b00ebc16f4b1f34d935.jpg

Koja nesreka me prati,cudo ejj ..more imaa sansi i vreme da klaat uste eden gol ..
Al muvli ..prokleti ,isto i vcera so fincite .
Utre Celzi i Arsenal skoro sigurno idat 3+ ..
Sea neznam so kogo da gi vrzam,u plan mi se isto Tns 3+,Rangers 3+,Rhyl 3+,A.Lustenau 3+,Paide 3+,Gloucester 3+..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
@memet122

Eve ti nekoi moi predlozi, pa mozi ce prepisis...

Mouscron od kupot od Belgija, 3+
Den Bosch 3+
Bonner 3+, Regionalna Germanija
Stuttgart II- Stuttgarter Kickers 3+

Utre koga ce izlezi ponuda za Hrvatski kup, Lokomotiv Zagreb na golovi, 4+ minimum, vo singl odi toa

може некој да ми пресмети колку би била добивката и да ми објасни како иде..
да кажеме да пресметаме без најголемиот коеф, Sevilla.. да кажеме дека ме кутнала и оваа

Attachments

• 51.jpg
    51.jpg
    104,3 KB · Прегледи: 71
да кажеме да пресметаме без најголемиот коеф, Sevilla.. да кажеме дека ме кутнала и оваа
Брат за ова не вреди ни да барам дигитронот на телефон. http://www.tipovi1x2.net/sistemi.html еве овде ќе си пресметаш. Еве ти и резултат за да се провериш дали добро си пресметал:

Пошто системот има 455 комб. минимална уплата треба да е биде број на комбинации х 2 ден. значи 910 ден. За систем 12/15, со овие коеф. и со погодени 14 парови, сите освен Севиља, добивката би била. 2994 ден, минус данок. Али од кладиличарски аспект не вреди да се малтретираш со вакви слабо платени системи. Добивката одма ќе падне на 385 ден. ако згрешиш уште еден пар, да речиме со 1.41 коеф. Значи не вреди да си акаш главата со толку утакмици, толкав влог а за таква (не) добивка. Ова може да биде успешно само ако гипогодиш сите утакмици, во тој случај добиваш 16000 и нешто денари, што е веќе исплатливо на влог од 920.

Мислам дека си апсолутен победник за најлош тикет во историјата на кладењето. Честитам :smirce:
Го победи и брат ми кој на уплатени 15 евра успеа да добие 8.

herne bay - hemel hempstead 3+
burgess hill - kempston rovers 3+
stalybridge - witton 3+
chesham - sevenoaks 3+
malaga - eibar 1
sevilla - betis 1
derby - liverpool 2
nottingham - arsenal 2
kalsdorf - lask h2 +1
union gurten - kapfenberg 2
union st. flori - magna neustadt 2
pijnsburgse - almere 2
rijnvogels - cambuur 2

225 kvota

lacko - hanfmann 1
carballes baena - greens 1
malla - dutra silva 2
haase - michon 1
albot - sousa 2
bautista - berankis 1
sevilla - betis 1
real - villarreal 1
barsa - atletico 1
empoli - inter x2
juve - cagliari 1
roma - crotone 1
psg - dijon 1

24 kvota

Од денес натаму Bet-at-home не дозволува кладење од Македонија. Ги затвараат сметките и ги исплаќаат парите на банковни сметки.

ПСЖ 1
Рома 1
Интер х2
Јувентус 1

2,15 во копачка, за дуплирање е измислено :love:

П.С Рома може и 1-1 и 2+ и така излегува 2,99 вкупниот коефициент.

Од денес натаму Bet-at-home не дозволува кладење од Македонија. Ги затвараат сметките и ги исплаќаат парите на банковни сметки.

Почнува фамилијава да стиска пошто не им иде добро со домашнава кладилница. Абе за нив само Идризово Јунајтед.

Иначе денес за играње
Reims-Clermont 1
Milan-Lazio 2

ne.JPG
cc4e6ccd92149b00ebc16f4b1f34d935.jpg

Koja nesreka me prati,cudo ejj ..more imaa sansi i vreme da klaat uste eden gol ..
Al muvli ..prokleti ,isto i vcera so fincite .
Utre Celzi i Arsenal skoro sigurno idat 3+ ..
Sea neznam so kogo da gi vrzam,u plan mi se isto Tns 3+,Rangers 3+,Rhyl 3+,A.Lustenau 3+,Paide 3+ ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
same here , mene jablonec 3+ :busi:

Има некои добри квоти за НФЛ следниов викенд..прво Четврток спрема Петок.

Њу Ингланд - Хјустон. Постои можност и со трет квотербек да играат Њу Ингланд. Од друга страна овој тим на Пејтриотс вака повреден ќе има тешки проблеми со Хјустон кој што има ептен добра одбрана.... ова по секоја логика би требало да биде двојка со хендикеп...како што глеам првиот хендикеп у бетсити е 2.5. Ако може би го играл и со 3.5 хендикеп, али реално 1.8 (или колку и да е) квота за 2ка хендикеп на ова и те како вреди.

Освен сингл ова планирам да го сврзам со Тампа Беј-Сент Луис 1 1.45 квота за во недела. Ова е пред се пошто Сент Луис се крајно ретардирана екипа. 2 меча по ред немаат тачдаун. Во два меча постигнаа ВКУПНО 9 поени. Од друга страна Тампа им даде 30+ поени на Атланта кои што се претеденти за плејоф. Башка дома играат Тампа. Не дека Тампа е ептен јака екипа колку што Сент Луис ми беа ОЧОБОЛ во првите два меча....можда ќе им тргне баш сега...али би требало ова чист кец да влезе макар и по грешка Сент Луис да дадат пар тачдауни (пошто реално повеќе од 2 тачдауна и 2-3 Филд гола нема шанса да дадат.....и тоа на ептен добар ден..)

Добро бе овие евротип имаат онлајн билтен??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom