- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Druze olabavi malku, zemi potrosi malce od parite, uzivaj vo zivotot,ebi nekoja kurva, ne se ponasaj kako 5 godisno dete
Не е проблем, секогаш ќе најдам десетина минута за тебе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze olabavi malku, zemi potrosi malce od parite, uzivaj vo zivotot,ebi nekoja kurva, ne se ponasaj kako 5 godisno dete
Dzabe jas uplakjam vo slovenija, a ne vo mk.[DOUBLEPOST=1474392229][/DOUBLEPOST]ПСЖ 1,26 (во копачка супер типот)
Барса 1,15
Јувентус 1,20
Интер 1,24
Не се некои големи отстапки, ама сепак на голема уплата и тоа како може да ти завршат работа. Коефициентите се од копачка.
Abe vie dvajca ne ste normalniНе е проблем, секогаш ќе најдам десетина минута за тебе.![]()
Знам дека имаа. Сега не можам да најдам се да им ебам неспособни колку сеИмаа до пред некој ден, сега ја усраа со ова онлајн срање (полоша верзија на спортлајф).
Знам дека имаа. Сега не можам да најдам се да им ебам неспособни колку се
Ти отидоа 2 евра.
Јок[DOUBLEPOST=1474396097][/DOUBLEPOST]Њукасл не го играте кец со Вулверхемптон?![]()
ЈокЊукасл не го играте кец со Вулверхемптон?![]()
ne se cudam deka tepase Brown, se cudam kako od 3-1 i brejk prednost Mathieu si dozvoli 2 brejka vo niza so samo eden osvoen poen na svoj servis, a inace na vakvi ponudeni kvoti kako sto bea denes 100 od 100 pati ke odigram na Mathieu
Па уште се чуди што Браун тепа во сала...
Друже Чарли, не е дека се правам паметен, ама знам дека пратиш тенис, ова ти било кардинална грешка. Не дека беше зицер Браун, далеку од тоа, ама да се чудиш дека тепал Браун во сала... Иначе Матје е олицетворение на стабилност.![]()
и 100 пати ќе паднеш.ne se cudam deka tepase Brown, se cudam kako od 3-1 i brejk prednost Mathieu si dozvoli 2 brejka vo niza so samo eden osvoen poen na svoj servis, a inace na vakvi ponudeni kvoti kako sto bea denes 100 od 100 pati ke odigram na Mathieu
p.s da ne ti plakja Stavro da go branis na forumov
@Ставрогин аман веќе, дај олабави малку на темава. За сеир оди таму во сеир подфорумот, ни ги пукна јајцата овде со твоите досетки.
е добро де втор сет јаде уште 2-3 брејка (или колку ?), ако бил подобар ќе тепалne se cudam deka tepase Brown, se cudam kako od 3-1 i brejk prednost Mathieu si dozvoli 2 brejka vo niza so samo eden osvoen poen na svoj servis, a inace na vakvi ponudeni kvoti kako sto bea denes 100 od 100 pati ke odigram na Mathieu
p.s da ne ti plakja Stavro da go branis na forumov
Заборавив да пишам, за инат кец ги опнав.Њукасл не го играте кец со Вулверхемптон?![]()