Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ПСЖ 1,26 (во копачка супер типот)
Барса 1,15
Јувентус 1,20
Интер 1,24

Не се некои големи отстапки, ама сепак на голема уплата и тоа како може да ти завршат работа. Коефициентите се од копачка.
Dzabe jas uplakjam vo slovenija, a ne vo mk.[DOUBLEPOST=1474392229][/DOUBLEPOST]
Не е проблем, секогаш ќе најдам десетина минута за тебе. :)
Abe vie dvajca ne ste normalni :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Имаа до пред некој ден, сега ја усраа со ова онлајн срање (полоша верзија на спортлајф).
Знам дека имаа. Сега не можам да најдам се да им ебам неспособни колку се

Ти отидоа 2 евра.
:pos::pos::pos:
Па уште се чуди што Браун тепа во сала... :ROFLMAO:
Друже Чарли, не е дека се правам паметен, ама знам дека пратиш тенис, ова ти било кардинална грешка. Не дека беше зицер Браун, далеку од тоа, ама да се чудиш дека тепал Браун во сала... Иначе Матје е олицетворение на стабилност. :D

:pos::pos::pos:
Па уште се чуди што Браун тепа во сала... :ROFLMAO:
Друже Чарли, не е дека се правам паметен, ама знам дека пратиш тенис, ова ти било кардинална грешка. Не дека беше зицер Браун, далеку од тоа, ама да се чудиш дека тепал Браун во сала... Иначе Матје е олицетворение на стабилност. :D
ne se cudam deka tepase Brown, se cudam kako od 3-1 i brejk prednost Mathieu si dozvoli 2 brejka vo niza so samo eden osvoen poen na svoj servis, a inace na vakvi ponudeni kvoti kako sto bea denes 100 od 100 pati ke odigram na Mathieu
p.s da ne ti plakja Stavro da go branis na forumov

ne se cudam deka tepase Brown, se cudam kako od 3-1 i brejk prednost Mathieu si dozvoli 2 brejka vo niza so samo eden osvoen poen na svoj servis, a inace na vakvi ponudeni kvoti kako sto bea denes 100 od 100 pati ke odigram na Mathieu
и 100 пати ќе паднеш.

Да, ми плаќа, евро од пост.

@Ставрогин аман веќе, дај олабави малку на темава. За сеир оди таму во сеир подфорумот, ни ги пукна јајцата овде со твоите досетки.

@Ставрогин аман веќе, дај олабави малку на темава. За сеир оди таму во сеир подфорумот, ни ги пукна јајцата овде со твоите досетки.

Нема проблем за тебе. Ти како што ќе речеш, така ќе правам.

е добро де втор сет јаде уште 2-3 брејка (или колку ?), ако бил подобар ќе тепал

види Браун беше смејурина тенисер одкога почна Стеф да става контра него пари го направи да влезе во топ 50 тенисери(за малце :D) на 30+ годишна возраст :facepalm:

Њукасл не го играте кец со Вулверхемптон? :icon_lol:
Заборавив да пишам, за инат кец ги опнав.
Њукасл 2-0, копилињата Евертон уште за добивка, матер да им ебам!!!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom