Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ми вчера за 2000-20 000, денеска за 4000, 24 000 :D

Јас за 100 денари 600, а на друг за 50 денари 1000 добивка и тоа јас го напишав но за еден другар.

Утре и пензиите на баба ми и дедо ми ќе ги вадам и ќе си шетам со шеесетина илјадарки во џебот :bance:

Kajgana Magijo,Montreal 4.5+
Uste eden gol draga Kajgana .

Последно уредено:
@Stefan-kobe ферер и вавринка денес?
кој можи да процени колку неизнудени ќе има денес Вава против еден мотивиран и во форма во нагорна линија на Надал-чо ?

upload_2015-11-6_12-55-52.png како изиграле годинава меѓусебно

Ферер јас мислам ќе добие,мада тајбрејкови не гинат денес,ако го држи повеќе на размени да нема брзи поени и да се одолговлечи мечот Ферер ќе биде во предност

@Stefan-kobe ферер и вавринка денес?
Не. Ферер треба да победи ама против Иснер не се игра на оваа подлога, баш му одговара пошто е поспор бетонот, а се игра во сала, без влијание на временските услови.
Надал ми е бет на денот, 1.60 а во одлична форма е за разлика од Вавринка кој се распаѓа од Ролан Гарос навака. Вчера да не беше Троицки неспособен ќе имаше три сета, барем така ми рекоа. Во прво коло ништо специјално против Томич, дегенот имаше и сет топки али не успеа да земе сет. Влече повреда на рамото Стен, мислам дека денес Рафа мора да победи, и тоа 2-0. Вчера беше феноменален против Андерсон, страшен меч одиграа и двајцата.

Друг бет, според мене исто така бет на денот е Фенербахче. Ме плаши што се ретардирани на гости, ама ако не ја добијат Ѕвезда ќе треба да имаат 0 победи на гости. Од Стразбур веќе изгубија, а останатите се пекол гостувања, кое од кое позаебано. Ѕвезда е многу слаба сезонава, изгубија доста клучни играчи, а моментално се со само еден центар и тоа центар кој реално е добар само за измена, а не за прва постава. Јовиќ им е плеј, пред се дефанзивно настроен, со слаб шут, Зирбес центар, ги немаат веќе Марјановиќ и Скорцианитис, двајцата црнци од лани им отидоа, Вилијамс и тој другиот како се викаше забораив. Сега на двојка покрива Мекел, не е лош играч али не е тоа тоа, а глеам и некој црнец земале на 3/4 позиција, играл во НБА, ама џабе, не може тој сам. Калиниќ исто им отиде, најбитниот играч во одбрана. Стварно не гледам како ќе го добијат Фенербахче. Може и т1- поени.

Јас ќе играм на Рафа и Фенер па ќе видиме.

Фенер би требало да добие денеска, иначе Јовиќ напредна преку летото во шутот не е без шут веќе до толку, Мекел е плејмејкер. Рајан Томпсон се распада, го донесоа Штимац место Софо, ама овој е деген и појма нема. Факинг Божо Ѓумиќ од Партизан му лепеше банани против него. Квинси Милер дојде од Денвер, денеска би требало добра рола да има. Ке добие Фенер, Богдан треба уште еднаш да им наплати на лименкиве после 123 поени во финалето 2013. :D

Da da, Bogdan over obavezno, uvek igra dobro protiv Zvezda. Inace Mekel mislam deka dvojka go igra Radonjic, mnogu akcii ima za nego so dvojni blokadi I slicno.
Vesely treba da gi unisti so ofanzivni skokovi.

Нема шут Мекел под блок му играат противничките дефанзивци, Радоњиќ на 2ка со Јовиќ пробуваше ама не е тоа тоа. На 1 декември најверојатно лети Мекел, Маркус Вилијамс тренира веќе со Звезда, му истекува суспензијата што дувал и ке потпише нов договор.

Цзт би требало да почне со Мекел-Лазиќ-Милер-Тејиќ-Цирбес

Мада Цирбес влече некоја повреда ама ке игра веројатно, немат друг центар јебеш га. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom