Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера излегоа сите утакмици како шо треба, вечерва мора да има еден кикс од Олимпијакос, Порто, Рома, Челзи кој ќе успее да ја избегне таа што нема да излезе би требало да е добитен.
Од друга страна мислам дека Рома е добар гг3+, а може да се проба Валенсија 2 има добар коефициент.
Не им кажале за ова правило вчера.

Абе ај да ве прашам нешто,никој нема појма..Јбг,ние у селото иаме само по 1 кладилница па неаме ваки проблеми. Вчера уплатив у спорлајф на зелено пазарче,ама незнам до таму да стигнам(бев со братучед) и сеа може ли парите да ги извадам од некоа друга спорлајф? (пример таа на Партизанска)

Neznam za vas ama kaj mene ova odi na H2 (3.5) na uplata 2000
- Za pohrabrite mozi i 2ka (2.45) Laboral - Anadolu Efes / sega ke ja uplakjam.
997ysIH.png

[DOUBLEPOST=1446740289]
[/DOUBLEPOST] - Bešiktaš - Lokomotiv M; (Zolti kartoni ) 4,5 OVER +
Totenhem 1 (1.80)
Uplata: 1700 vekje uplatena.
Srekno na site

Последно уредено:
Nekoj shto ja sledi Besiktas? Kako ide?

Sent from my D5103 using Tapatalk

Ферер да врти со шверцеров.
Сега Козлов да врти.

Последно уредено:
Абе ај да ве прашам нешто,никој нема појма..Јбг,ние у селото иаме само по 1 кладилница па неаме ваки проблеми. Вчера уплатив у спорлајф на зелено пазарче,ама незнам до таму да стигнам(бев со братучед) и сеа може ли парите да ги извадам од некоа друга спорлајф? (пример таа на Партизанска)
Можеш во било која

Тешко мн не заинтересирано за гол, досаден фудбал, поблиску за гол се лок.москва за досега покажаното
Fala drugar. Da se nadevame kje se razigraat domakjinite vo vtoro, vodechki koef. mi se na "sigurnoto" livche.

Fala drugar. Da se nadevame kje se razigraat domakjinite vo vtoro, vodechki koef. mi se na "sigurnoto" livche.

Jas na 4.5+ zolti ja imam ama pagjam izgleda.. Realno Turcuve se dosta motivirani koga igraat pred svoja publika i jas ocekuvam da dojdat do pobeda vo vtoro.[DOUBLEPOST=1446742867][/DOUBLEPOST]Ne igrajte ja Marsej-Braga - na gostite mu se ukradeni kopackite najverojatno ke bide odlozena, ako ne odlozena trpjte na 1 kako kula !

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Ova liga nemozi ni кољотерориста da ja pogodi strasno se mislev sabajleto da si igram samo kosarka i besiktas na zolti 4.5 ja dodadov ko za .!.ac cccc :)

-Nejkam da kobam ama uste 3,4 favoriti sigurno pagjat do vecer ,najzaebanata liga

Денес пак играат Мали и Белгија до 17 години.Во првиот натпревар Мали имаше околу 2,7 квота а ги растурија(шутеви) тогаш,иако заврши 0-0.Колку шанси имаа,ама топката не сакаше никако да влезе.Денес имаат 1,45.Иако е многу помала квотата,Мали е ептен добра репрезентација а ништо чудно и да освојат,па мислам дека ќе ги победат во регуларните 90 минути.После тој нерешен резултат,Мали имаат 3 победи по ред и тоа во сите имаа убедлива игра.

Ах турчишта грозни, мразам ко ќе ме заебит првата утакмица, па морам да правам друго ливче.

Augsburg - 1
Ath. Bilbao (-1.5) - 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom