Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
јас следен гол со 1.64 коеф 2 мин после одигрување :P
Најбрз изгубен тикет е мојот пред пола година.Ја уплаќам фудбал Олимпијакос со незнам кој беше,во 18:30 почна јас ја уплатив сингл за 1000ка НГ во 18:29,дома стигам во 18:33 и гледам 1-1 :facepalm: Па по пат да фрлав по 100ка немаше да ги потрошам сите.

Ја најдов http://www.rezultati.com/utakmica/Cfd6lZ44/#detalji

Последно уредено:
Ете ви наместена утакмица и тоа 1/4 финале на Афричко првенство.
90та минута судијата суде непостоечки пенал за домаќино Гвинеја при водство од 1:0 на Тунис и ги спасува од пораз у регуларно. Малку фалеше тунижаните да го заколат него и играчите на Е.Гвинеа.

Да ви ебам селото рома кај ги најдов .. се мислев дали партизан или рома ај си реков им треба победа .. ви ебам сакатите .

Рома-Емполи точно 10 корнери на 2 евра ќе го играм онака од курташак, 6.5 коеф има. Има доста време, нерешено е а веќе има паднато 5 корнери.
10 точно има,моментално 91 минута ...

Ти ебам жабарската лига и педерчињата што играат у неа

Да ви ебам селото рома кај ги најдов .. се мислев дали партизан или рома ај си реков им треба победа .. ви ебам сакатите .
Зашто им треба победа? Не мислиш ваљда за титула ќе се борат..
На Партизан им повише требаше со Олимпија се јадат за Ф4 и по можност да ја избегнат Звезда.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Незнам како уопште италијанската лига сеуште е у топ 5. Која мафија хара таму човече. После голот престанаа да напаѓат , си мислиш чуват нерешено против Баерн на алиенц. :facepalm:

Кој е тој верде жити се,да не му е татко газда на оние соковите Верде.......... б е д о т и ј а се овие рома во 1 збор. :tapp::tapp:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Незнам како уопште италијанската лига сеуште е у топ 5. Која мафија хара таму човече. После голот престанаа да напаѓат , си мислиш чуват нерешено против Баерн на алиенц. :facepalm:

Па нели беше местена за 2-1?
После за нерешено ја наместија?

02:00 Tampa Bay Lightning vs Columbus Blue Jackets

Тампа се трето место во источната конференција со 66 бода, само еден бод помалку од првите два тима.
Имаат 4 победи од последните 5 утакмици.
И 7 победи од последните 10.
Дома имаат 9 победи по ред.
Повреди :
Gudas (2g+3a), Carle (4g+10a).
Не е потврдено кој ќе биде на голот ама како што изгледа ќе бране Bishop GAA 2.36

Колумбус се 13 место во источната конференција.
Имаат 3 победи од последните 5 утакмици.
И 4 победи од последните 10.
Во гости од последните 10 имаат 5 победи и 5 порази.
Повреди :
Gibbons (0g+5a), Jenner (6g+6a), Murray (0g+0a), Bobrovsky (G) GAA 2.86.

Тука мислам дека ќе има изненадување.
Колумбус ги делат 13 бода од плејоф местото.
Имаа многу повреди ама полека се враќаат сите, скоро сите важни играчи играат освен Бобровски, првиот голман.
Колумбус се физичка екипа па затоа гледам тренерот на Тампа направил неколку измени во составот.
Во последно време многу измени прават во составот ама сега има измени само заради тоа што играат против ваква физичка екипа.
На Тампа тренерот или неговиот асистент мислам изјави дека ќе играат против физичка и агресивна екипа а и во Февруари исто имаат многу утакмици против физички екипи.
Во Февруари Тампа стварно имаат тешки утакмици па затоа мислам дека на оваа ќе одат малку полесно.
Имаат многу поважни утакмици во Февруари и нема да сакаат да играат толку агресивно па затоа мислам дека ќе одат малку полесно.

Ако успеат Колумбус да имаат повеќе контрола на пакот мислам дека големи шанси имаат да победат.

Коефициент за Х (4.35) а за 2 (4.20).

ekvatorijalna-Tunis na 1:2 ja izigrav da ne padne gol so 1.9 gol do kraj na natprevarot i ke bide odlicno ako pobrza da svirne sudijata :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom