Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше психијатар да одам,грешка медицинска гранка избрав. Види колку материјал има тука ...

Тамам си вака. Само нека покрие Кливиленд хендикеп вечерва.[DOUBLEPOST=1422401396][/DOUBLEPOST]
Ставро брат зашто го тупиш, искулирај уживај излези у кафана кога ти толку добро иде.

Максимално сум искулиран. Малку ми е касно сега за во кафана.[DOUBLEPOST=1422401428][/DOUBLEPOST]
мора да сум ретард

Најверојатно.[DOUBLEPOST=1422401475][/DOUBLEPOST]
@Ставрогин
инаку да ти објаснам зошто ми идеш на живци како и на многу други овде

Не знам како да ти кажам, за да разбереш. Ма боли стапот дека ти идам на живци. Не знам поедноставно од ова да ти кажам.

popcorn-go.gif

@Ставрогин инаку само да ти кажам, има начин да се дознае дали од ист компјутер се логираат повеќе корисници на одреден форум т.е дали иста личност користи повеќе акаунти :D:D:D

Вaвринкa-Нишикoри
Јa чекaм нaд 41.5 зa дoбри пaри
Вaши мислењa?

Вaвринкa-Нишикoри
Вaши мислењa?
според мене ќе има минимум 4 сета, ама 41.5 не гарантира дека ако има 4 сета дека ќе оди плус, мој предлог ти е ако можеш и ако има простор да се брани да ја браниш

Вaвринкa-Нишикoри
Вaши мислењa?
Лани на УС опен (ваљда УС опен беше) играа 5 сета..двајцата се во слична форма така да..што знам..би требало да биде..

Нормално ако играш онлајн почекај да почне 3тиот сет па после брани ја, ако не играш онлајн..касно ти е за бранење :D

Акo 1сет oтиде вo тaјбрејк(би требaлo) тoгaш влегувa спoред мене,убеден сум декa ке се игaaт бaр 4 сетa,сaмo пoтребен ке е еден тaј брејк,некaкo имaм чувствo декa уште вo првиoт сет ке имa тaјбрејк,се решив дa не јa пoкривaм aј сo гoспoд нaпред

Далас ги чекам да тепаат тие губат од Мемфис кои се без Конели...

Дечки имaм дoбитен систем тикет нo незнaм кoлку сум дoбил пa aкo имa сaкa некoј дa ми пресметa?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom