Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе некa се клaди уште некoј прoтив мене, ствaрнo не сте фер.. :(

Немој да одиш со главата низ ѕид. Очај е Милан. Може да постигнат некој среќен гол, но и за тоа треба да стигнеш во близина на голот на противникот. Милан е растурена банда, потпросечен калчо лигаш.

abe idiot sum gi staviv winner 1 milan na 500 i sega se tresem za da si gi vratam parite. neli dokolku zavrsi X se racuna 1 koef.

Немој да одиш со главата низ ѕид. Очај е Милан. Може да постигнат некој среќен гол, но и за тоа треба да стигнеш во близина на голот на противникот. Милан е растурена банда, потпросечен калчо лигаш.
Ај не ти oдaм кoнтрa, oвa ти се пoследните пoстoви тукa :ROFLMAO:

Не заебавај Ставро,Милан е многу јака екипа со реноме но во последно не се расположени да победваат туку еве сакаат да наместат нешто за кладилниците бидејќи немаат пари се за грев..иначе ако сака Милан сега веднаш 5 парчиња ќе му стегнеше на Лацио..ти изгледа не знајш какви играчишта се Пацини,Мунтари,Поли,Менез,Абате,Шарави...ако се разиграат овие тешко на екипите во Италија ама добро е што местат сега засега

Последно уредено:
Мислам дека и тврдокорен фан на Милан не е до толку оптимист ко Харви С..

Штета што нема да пиши до 1 март па ќе го прашвав дали сеуште мисли дека Милан мести или навистина е слаб како што покажуваа резултатите..којзнае кој пораз му е овај на Милан и чоекот беше убеден дека местат:pos:

Абе како неможеа еден ебан гол да дадат 45 минути со играч повеќе не ми се верува :tapp::facepalm:
и челзи ја имав заедно со хокејов, абе милион пати имам изедено гомна и на другите им викам никогаш не играјте куп утакмици али тоа е.
види бе гомно скапано кога дава гол.

Мислам дека и тврдокорен фан на Милан не е до толку оптимист ко Харви С..
Љубовта е опасна работа, поготово ако е невозвратена од едната страна...читај Милан. :D

Секоја почит Харви, али долг е патот за опоравок на Милан

Штета што нема да пиши до 1 март па ќе го прашвав дали сеуште мисли дека Милан мести или навистина е слаб како што покажуваа резултатите..којзнае кој пораз му е овај на Милан и чоекот беше убеден дека местат:pos:
Го наместија и купот, пошо имаат големо реноме и не се замараат ни со куп ни со првенство. Они се замараат само со ЛШ... Oh wait...

Го наместија и купот, пошо имаат големо реноме и не се замараат ни со куп ни со првенство. Они се замараат само со ЛШ... Oh wait...

Леле коќе ми текни пред една година кога беа убедени во пласман понатаму и биле име за Атлетико Мадрид:pos::pos::pos:..какво мочање тогаш падна:pos::pos:

А ако Серена се разигра ни три Цибулкови не помагаат. Не може Циба да ја надјача Серена од основната линија, ќе треба добар распад на Серена за да победи Словакињата. Лошо игра Серена на турниров ама ете победува и таква...
Мислам дека најдобро е да се чека да почне мечот па после да се игра нешто, Серена не е во препознатлива форма и тоа е факт, Цибулкова за разлика од неа игра доста добро овде, е сега ако Серена влезе добро во мечот и биде на свое ниво Цибулкова нема што да бара, меѓутоа ако Серена биде под својот просек има и те како шанси Цибулкова, се на се овде вреди да се игра на Цибулкова, 1.15 за Серена во оваа ситуација нема никаква вредност, меѓутоа како што кажа Серена иако не играше добро во претходните два меча сепак дојде до победи, тоа е одлика на шампионите да извлечат победа и кога не им оди, на финалниот турнир лани Халеп во групата ја победи со 6-2 6-0 па знаеме сите што ја најде после во финале, јас одам со мал влог на Цибулкова пред мечот, а кога ке почне ќе видиме што и како

Инаку за ова хокејот од НХЛ ако мене ме прашате како клучни играчи јас ги ставам голманите,па одбраната и на крај напагачите сепак Крозби и Малкин е најдобри поентери таму барем беа некогаш и најдобри играчи сеа непратам толку али машини се и двајцата.
Инаку сакав да ја играв ова 2 со АХ 0 али покето Амерички портали и типстери одат на победа на Питсбург затоа и не ја изиграв ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom