Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По мое имаш околу 6500 негде, после данок и тоа ќе има 6000 , плус минус некоја 100ка.Немoже преку мoбилен дa се пресметувa aј aкo не те мрзи пресметaј
3 фиксoви: 1.20, 1.25, 1.10
втoрa групa бaрaм 2/3. пoгoдив 3/3,сите 3 имaaт пo 1.90кoеф
третa групa бaрaм 2/5 пoгoдив 3/5
Квoти : 4.15, 3.45, 3.10
Уплaтa 300
Јапонец е бе.Нишикoри предaј те мoлaм... ке ми oлесниш и мене и себеси[DOUBLEPOST=1422423121][/DOUBLEPOST]Еј види гo сaмo шo нaпишaв гo брејкнa пoсле 30гејмoви,aјдеее![DOUBLEPOST=1422423278][/DOUBLEPOST]Леле дрвo кинескo
Лаганица двеве во straight setsВавринка-Нишикори 1 2.1
Rojer/Tecau-Ingolt/Merea 1 1.6
28.01. - 01:00 Pittsburgh Penguins vs Winnipeg Jets
Питсбург се во лоша форма. Четири изгубени по ред, две регуларно, една на пенали и една во продолжение.
Вечер ќе бидат без двајцата најдобри играчи, Malkin (19g+32a) и Crosby (15g+36a).
Други повредени играчи ама ќе бидат на клупа вечер, Letang (9g+23a), Comeau (11g+8a), Dupuis (6g+5a) и Hornqvist (13g+16a).
Малкин и Крозби сигурно нема да играат вечер.
Можно е некој од овие повредените што се на клупа да влезат ама пак нема да бидат 100% во форма.
Fleury, GAA 2.31. Во последно време е катастрофа, прими 10 гола на две утакмици.
Greiss, GAA 2.56 ама моментално е подобар, бар јас така мислам.
Винипег се во многу добра форма со 5 победи по ред, четири во регуларно и една на пенали.
Само еден повреден ама ќе биде на клупа вечер, Perreault (15g+14a).
Само он дади четири гола од осум против Флорида.
Не беше на мразот во последните две утакмици, вечер може ќе добие шанса.
Голманите :
Pavelec, GAA 2.47
Hutchinson, GAA 1.90
Hutchinson моментално е многу подобар од Pavelec, со само четири примени гола од три утакмици, последната не прими ни еден.
Уште не се потврдени голманите и на двата тима, не се знае кој ќе биде на голот вечер.
Питсбург се без неколку најдобри играчи и не гледам како би дошле до победа вечер.
Винипег пет победи по ред, без важни повреди и подобар голман. (ако бране Hutchinson)
Мотивацијата е на страна на Питсбург да ја прекинат лошата серија ама многу тешко со повредите и против ваков Винипег.
Винипег регуларно или и ОТ
Питсбург TT 3.5- или ТТ 2.5-
Ама ќе почекам да потврдат голманите.
За Питсбург - Винипег кажав.
Колумбус се без првиот голман Бобровски, изгледа ќе бране McElhinney, GAA 2.98.
Вашингтон се со три порази по ред.
Вашингтон ТТ 2.5+ има 1.71 коефициент
Ептен паѓа коефициентот за Винипег, само заради тоа ми е некако чудна утакмицата за типување.
Јас ќе пробам вака :
Питсбург ТТ 3.5- , (1.40)
Вашингтон ТТ 2.5+ , (1.71)
2.3 коефициент
Може да ги врзам со Монтреал - Далас 4.5+ и Детроит 2 + ОТ ама ќе видам прво кој голмани ќе стартуваат.
Гледам некој прашуваше за утакмици да кажам.
Јас ќе искомбинирам нешто од ова а можно е и да додадам нешто само да видам кој голмани ќе стартуваат.
Не ве терам да ме слушате или да ги препишете утакмиците што ги кажав, ваши пари, ваше мислење.