Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Немoже преку мoбилен дa се пресметувa aј aкo не те мрзи пресметaј
3 фиксoви: 1.20, 1.25, 1.10

втoрa групa бaрaм 2/3. пoгoдив 3/3,сите 3 имaaт пo 1.90кoеф

третa групa бaрaм 2/5 пoгoдив 3/5
Квoти : 4.15, 3.45, 3.10
Уплaтa 300

Немoже преку мoбилен дa се пресметувa aј aкo не те мрзи пресметaј
3 фиксoви: 1.20, 1.25, 1.10

втoрa групa бaрaм 2/3. пoгoдив 3/3,сите 3 имaaт пo 1.90кoеф

третa групa бaрaм 2/5 пoгoдив 3/5
Квoти : 4.15, 3.45, 3.10
Уплaтa 300
По мое имаш околу 6500 негде, после данок и тоа ќе има 6000 , плус минус некоја 100ка.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Нишикoри предaј те мoлaм... ке ми oлесниш и мене и себеси[DOUBLEPOST=1422423121][/DOUBLEPOST]Еј види гo сaмo шo нaпишaв гo брејкнa пoсле 30гејмoви,aјдеее![DOUBLEPOST=1422423278][/DOUBLEPOST]Леле дрвo кинескo

Последно уредено:
Нишикoри предaј те мoлaм... ке ми oлесниш и мене и себеси[DOUBLEPOST=1422423121][/DOUBLEPOST]Еј види гo сaмo шo нaпишaв гo брејкнa пoсле 30гејмoви,aјдеее![DOUBLEPOST=1422423278][/DOUBLEPOST]Леле дрвo кинескo
Јапонец е бе. :D
Веќе кога пцуеш прави го тоа по прописи. :D:D:D:D

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Тaјбрејк, aјде те мoлaм,сaкaм убaвo дa спијaм[DOUBLEPOST=1422425075][/DOUBLEPOST]Гoмнaр еј

Сан Антонио-Шарлот-Ал Џеферсон 14.5???
Ал Џеферсон имаше некоја повреда каде паузираше одредено време.Откако се врати во тимот изигра 4 утакмици со некоја си минутажа до 25-30 минути.Сега откако отиде на операција Кемба Вокер алфа и омега во тимот ќе е Ал Џеферсон и не знам зошто е волку ниска границата.Јас најниска граница што сум видел била 16.5 и тоа каде играл Кемба Вокер а обично просек граница за Ал Џеферсон е 19.5.Факт е дека нема да е ова утакмица со многу поени али ако Ал Џеферсон има некој проблем за што нема никаква информација на нет ова го надминува.Факт плус е со што Сан Антонио прима 19.5 поени во просек од центарската позиција.Али и не е толку сигурен Ал Џеферсон кој за разлика од лани кој беше ептен доминантен оваа сезона знае доста да потфрли на неколку утакмици па дури и ништо чудно да не ја надмине границава.Сега све се менува со операцијата на Кемба Вокер.Наредниве 2-3 месеци драстично му се зголемува улогата во тимот а со тоа и земените шутеви.Прво нека излезе рускиов билтен зошто може да е грешка али па неам видено ваква грешка да направат за НБА.Али во секој случај ова е НБА,буквално се може да се деси па дури и за нешто да си сигурен 100% може нема да излезе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Полска хен
Словенија хен
Германија
вкупно 6.9
Што мислите за ова?

Бердих-Мареј 2.30 со 1.60
Искрено не знам зошто овде Мареј е претставен за фаворит, како прво Бердих има позитивен скор со Мареј 6-4 во меѓусебните дуели и ги доби последните два меча, второ Бердих игра во ненормална форма оваа сезона, тоа мора да се признае, освен загубеното финале со Ферер се друго беше чиста класа, нема сеуште загубено сет овде, го доби Надал после 9 години и тоа не го доби туку го прегази, пред некој ден Мац Виландер спомна дека Бердих се верил со девојка му, може и тоа да има некое значење, да му донесе некоја смиреност, Мареј го гледав во последните 2 сета против Киргиос, воопшто не беше агресивен, дали знаеше дека ќе дојде момент кога Киргиос ќе почне да греши, да врзе неколку неизнудени грешки, да промаши неколку сервиси да тука да ја бара својата шанса не знам, ама не ми остави никакво впечаток, според мене во овој меч благ фаворит е Бердих, за тие што играат на голем влог, на бетфеар Бердих да освои сет во мечот 1.25 коеф што според мене е доста добар коеф

Словенија-Франција 2 1.22коеф
Нема што многу да се дискутира тука, ова е голем успех за Словенците што стигнаа до овде и се понатаму би било рамно на сензација

Катар-Германија 2 1.55 коеф
Овде со мала доза на резерва, реков зошто, да не се играше во Катар
без дилеми би типувал на Германија, вака оставам простор за изненадување

Хрватска-Полска
Само 1.35 за Хрватите овде, јес да немаат пораз до сега на првенството ама мене во ниту еден меч не ми покажаа дека можат до медал овде, како само се спасуваа со Бразил, имаат добри играчи ама мислам дека не добро склопен тимот, не е ова 100% од нив, Полјаците по мене овде имаа доста добри шанси, играат добра одбрана, се виде против Шведска тоа, Јурецки одигра страшен наптревар тогаш, +3.5 гола на бетфеар има 1.70 коеф, ова може за некој среден влог

Мадисон Кис-Серена
Тотална енигма ми е мечов, вчера Кис се повреди, побара медицински тајм аут, се врати во игра и од 1-4 негатива во втор сет стигна на 4-4 со само еден изгубен поен, потоа во третиот сет кога Венус направи брејк, јас па верувам и многу други веќе ја видовме Венус во полуфинале, едноставно изгледаше како да беше тоа клучниот момент во мечот, но Кис се врати феноменално и успеа да победи, потоа во интервјуто кое го дала Кис, Виландер рече дека всушност повредата не и е од вчера туку ја влече неколку денови, мислам дека не толку лоша повредата па да ја оневозможи да одигра добро против Серена, игра агресивен тенис кој не бара многу трчање, има добри удари, добар сервис, ако Серена влезе во лош ритам на сервиси, почне да промашува доста први сервиси има шанси за Кис, јес да вториот сервис на Серена е доста подобар од оној на Венус ама Кис има оружје за напад и не се плаши да потегне кога е потребно

28.01. - 01:00 Pittsburgh Penguins vs Winnipeg Jets

Питсбург се во лоша форма. Четири изгубени по ред, две регуларно, една на пенали и една во продолжение.
Вечер ќе бидат без двајцата најдобри играчи, Malkin (19g+32a) и Crosby (15g+36a).
Други повредени играчи ама ќе бидат на клупа вечер, Letang (9g+23a), Comeau (11g+8a), Dupuis (6g+5a) и Hornqvist (13g+16a).
Малкин и Крозби сигурно нема да играат вечер.
Можно е некој од овие повредените што се на клупа да влезат ама пак нема да бидат 100% во форма.
Fleury, GAA 2.31. Во последно време е катастрофа, прими 10 гола на две утакмици.
Greiss, GAA 2.56 ама моментално е подобар, бар јас така мислам.

Винипег се во многу добра форма со 5 победи по ред, четири во регуларно и една на пенали.
Само еден повреден ама ќе биде на клупа вечер, Perreault (15g+14a).
Само он дади четири гола од осум против Флорида.
Не беше на мразот во последните две утакмици, вечер може ќе добие шанса.
Голманите :
Pavelec, GAA 2.47
Hutchinson, GAA 1.90
Hutchinson моментално е многу подобар од Pavelec, со само четири примени гола од три утакмици, последната не прими ни еден.

Уште не се потврдени голманите и на двата тима, не се знае кој ќе биде на голот вечер.
Питсбург се без неколку најдобри играчи и не гледам како би дошле до победа вечер.
Винипег пет победи по ред, без важни повреди и подобар голман. (ако бране Hutchinson)
Мотивацијата е на страна на Питсбург да ја прекинат лошата серија ама многу тешко со повредите и против ваков Винипег.

Винипег регуларно или и ОТ
Питсбург TT 3.5- или ТТ 2.5-
Ама ќе почекам да потврдат голманите.

За Питсбург - Винипег кажав.

Колумбус се без првиот голман Бобровски, изгледа ќе бране McElhinney, GAA 2.98.
Вашингтон се со три порази по ред.
Вашингтон ТТ 2.5+ има 1.71 коефициент

Ептен паѓа коефициентот за Винипег, само заради тоа ми е некако чудна утакмицата за типување.

Јас ќе пробам вака :

Питсбург ТТ 3.5- , (1.40)
Вашингтон ТТ 2.5+ , (1.71)

2.3 коефициент

Може да ги врзам со Монтреал - Далас 4.5+ и Детроит 2 + ОТ ама ќе видам прво кој голмани ќе стартуваат.

Гледам некој прашуваше за утакмици да кажам.
Јас ќе искомбинирам нешто од ова а можно е и да додадам нешто само да видам кој голмани ќе стартуваат.
Не ве терам да ме слушате или да ги препишете утакмиците што ги кажав, ваши пари, ваше мислење.

Се испадна освен Винипег.
Квалитетот на нивна страна ама ептен слабо се покажаа.
Реков дека ќе почекам да видам голманите кој ќе бидат па ќе одлучам дали да ја пишам.
Очекував на голот да биде Hutchinson ама наместо него беше Pavelec па ја скокнав Питсбург - Винипег.
1-2 за Винипег 2/3 па примија гол во 19:55 минута пред крајот на 2/3 и 3/3 ептен паднаа, тоа е.
Ете во вториот пост, тие утакмици ги имав.
Детроит 2 + ОТ
Вашингтон ТТ 2.5+
Монтреал 4.5+
Сите испаднаа како што треба.
Друг пат ќе пишам покасно со потврдени голмани и + инфо.
Кога го напишав постот за Питсбург - Винипег не се знаеше уште ништо па после испадна инфо.
Ќе извинат тие што ме послушале за Винипег.
Ако сте ме послушале за сите други освен Винипег тогаш сте добитни.

@NHL а ги пратиш овие од рускава лига? некој тип за денес да кажеш.. и плус сигурица од НХЛ за вечер ако може :)

Какво ливче ми сјебаја далас не можам да си поверувам дека изгубија 19 разлика од Мемфис кој играа без Конели и тоа на домашен терен..
Лацио 2 2.80
Кливленд 2 -7.5 1.9
Вашингтон 2 1.25
Џокович 1 -5.5 1.9
и прокетите далас 1.45

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom