Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So zdravje da si gi trosisЕте пенал за 0-1![]()
Wawrinka -1.5 sets 1.32Да да, тоа и ми беше муабетот од горниот пост, језда Јапанчето е змај ама 1.40, па нека се ебат у гз реално. Ферер као што реков има фрки со плускавците, и очекувам Нишикори да добие, ама сигурно нема да биде без борба. Мислам дека овер 3.5 сета треба да има сигурно. Раонич ми е зицер за вечер, Лопез е дојден тука неспремен, го кажа тоа и пред да почне АО, само како стигна до тука ни он не знае. Манарино имаше 2-0 и сервираше за меч и дегенот се повреди и мораше да предаде.
Супер ти се сите. Мислам дека ќе ти е добитен тикетов.Ти ебам денот грд, ако не фатев во живо Лион дава следен гол со 1.95 коеф и црвен на Маритмо-Порто ќе беше уште полошо. Интер идиотите ми лапнаа еден тикет, сингл Феиренсе втор, Македонија полувреме да тепа со еден разлика трет, Лион 1&3+ сите отидоаа курбан.
Еден вечерен тикет имам ако ме извади ноќеска ќе биде супер
ПСЖ (0, - 0.5) 1.64
Дејвис 25.5 + 1.9
Минесота-Атланта 100.5 - прво полувреме
Индијана-Орландо 213 - 1.48
Вкупно 7.6 коефициент на 10 евра[DOUBLEPOST=1422222495][/DOUBLEPOST]
Wawrinka -1.5 sets 1.32
Nishikori + 1.5 sets 1.26
Raonic 1.19
Errani/Winci 1.19
Keys/Meddison 1.44
Да си побарам мислење пред да ги играм овие, сум ги анализирал ок или да тргам некоја од овие?
najpametno bese i parma 1 ama kasno e posle utakmica da zboreme siteДенеска најпаметно беше ПСЖ да се игра со големи пари.
Не следам премногу тенис, па затоа да се консултирам со тебеСупер ти се сите. Мислам дека ќе ти е добитен тикетов.
So zdravje da si gi trosisI jas dobitna
Во анализите вчера и интер ја имаше ставено, јас ја пикнав и неа и си го начукав целиот. Само интер ме дупи на тој тикетФала исто и ти, ја имав врзано јас со Монако вчера 2 и Бердих 3-0 правеа 15 коефициент. За некоја минута оди ливчето во добивки..
arsenal 2Фала исто и ти, ја имав врзано јас со Монако вчера 2 и Бердих 3-0 правеа 15 коефициент. За некоја минута оди ливчето во добивки..
Во анализите вчера и интер ја имаше ставено, јас ја пикнав и неа и си го начукав целиот. Само интер ме дупи на тој тикет![]()