Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пичето мајчино... Фиорентина не ја занима гол да даде воопшто, а оваа Рома е бедна

Ти ебам денот грд, ако не фатев во живо Лион дава следен гол со 1.95 коеф и црвен на Маритмо-Порто ќе беше уште полошо. Интер идиотите ми лапнаа еден тикет, сингл Феиренсе втор, Македонија полувреме да тепа со еден разлика трет, Лион 1&3+ сите отидоаа курбан.
Еден вечерен тикет имам ако ме извади ноќеска ќе биде супер
ПСЖ (0, - 0.5) 1.64
Дејвис 25.5 + 1.9
Минесота-Атланта 100.5 - прво полувреме
Индијана-Орландо 213 - 1.48
Вкупно 7.6 коефициент на 10 евра[DOUBLEPOST=1422222495][/DOUBLEPOST]
Да да, тоа и ми беше муабетот од горниот пост, језда Јапанчето е змај ама 1.40, па нека се ебат у гз реално. Ферер као што реков има фрки со плускавците, и очекувам Нишикори да добие, ама сигурно нема да биде без борба. Мислам дека овер 3.5 сета треба да има сигурно. Раонич ми е зицер за вечер, Лопез е дојден тука неспремен, го кажа тоа и пред да почне АО, само како стигна до тука ни он не знае. Манарино имаше 2-0 и сервираше за меч и дегенот се повреди и мораше да предаде.
Wawrinka -1.5 sets 1.32
Nishikori + 1.5 sets 1.26
Raonic 1.19
Errani/Winci 1.19
Keys/Meddison 1.44
Да си побарам мислење пред да ги играм овие, сум ги анализирал ок или да тргам некоја од овие?

Последно уредено:
Ти ебам денот грд, ако не фатев во живо Лион дава следен гол со 1.95 коеф и црвен на Маритмо-Порто ќе беше уште полошо. Интер идиотите ми лапнаа еден тикет, сингл Феиренсе втор, Македонија полувреме да тепа со еден разлика трет, Лион 1&3+ сите отидоаа курбан.
Еден вечерен тикет имам ако ме извади ноќеска ќе биде супер
ПСЖ (0, - 0.5) 1.64
Дејвис 25.5 + 1.9
Минесота-Атланта 100.5 - прво полувреме
Индијана-Орландо 213 - 1.48
Вкупно 7.6 коефициент на 10 евра[DOUBLEPOST=1422222495][/DOUBLEPOST]
Wawrinka -1.5 sets 1.32
Nishikori + 1.5 sets 1.26
Raonic 1.19
Errani/Winci 1.19
Keys/Meddison 1.44
Да си побарам мислење пред да ги играм овие, сум ги анализирал ок или да тргам некоја од овие?
Супер ти се сите. Мислам дека ќе ти е добитен тикетов.

Супер ти се сите. Мислам дека ќе ти е добитен тикетов.
Не следам премногу тенис, па затоа да се консултирам со тебе :)
Ќе ја додадам и Торонто мислам дека е и таа зицер за вечерва.

Фала исто и ти, ја имав врзано јас со Монако вчера 2 и Бердих 3-0 правеа 15 коефициент. За некоја минута оди ливчето во добивки..
Во анализите вчера и интер ја имаше ставено, јас ја пикнав и неа и си го начукав целиот. Само интер ме дупи на тој тикет :busi:

Во анализите вчера и интер ја имаше ставено, јас ја пикнав и неа и си го начукав целиот. Само интер ме дупи на тој тикет :busi:

Па и бев во план да ги пишам и нив на ливчево, ама во кладилница сретнав пријател фан на Интер кој ме предомисли.. ми кажа дека Шакири немало да биде стартер оти неможел да изигра 90 минути и затоа се предомислив + и Македонија ја тргнав оти знам дека не сме ние стабилни на репрезентативно ниво додуше и натпреварот беше 50-50% со Словенците..

@Stefan-kobe брат дај нешто предлог тениси за вечер, Ферер го имам на бетфеар 1.40 за да земе сет, на Џокович му даваат 1.75 да нема тајбрејк во мечот, нешто од тебе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom