Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За денес
Шведска-2
Данска-Тм2- 29.5
Аргентина-Тм2-23.5
Германија-Тм1+ 27.5
Русија-2
Босна-2
Уплата:20

Пријателскава Металург - Силекс ја има на bet365 за кладење.
Некој ке направи богатство денес.

Јас да ви го кажам уште од сега поклонот на денот и на месецов и на годинава.
Полска - Шведска 2 ( 1.60 )
?!
Шведска има тим за медал,за злато можеби,одлично склопени на секоја позиција.Полска има 1 до 2 играчи што можат да направат проблеми.
Ова може и на хендикеп да се проба има добар коефициент,за победа на Шведска сум сигурен едно 99%.

Не би ја играл,Аргентина игра натпревари со малку голови.
Ким Андерсон им беше повреден на швеѓаниве незнам дали ќе игра денес

Buducnost - Zvezda 1 ( 2.00 )
Rusija - Ceska 1 ( 1.70 )
Sumperk - Hav Brod 1 ( 1.50 )

Buducnost i Cedevita se edinstvenite ekipi vo Aba Liga koi mozat da i pariraat i da ja pobedat Zvezda , veruvam deka deneska postojat golemi sansi po 18 pobedi vo serija konecno da bidat porazeni , a Buducnost ima i serija pobedi na domasen teren protiv Zvezda - pa da se nadevame deka taka ke bide i deneska , tuka se sekako i odlicno voigraniot tim i roster koj go imaat i koj moze da drzi visoko tempo vo cel natrpevar , a toa e potrebno za da se uspee da se pobedi tim kako Zvezda ..

Rusija redno e da dobie - iako igra promenlivo i moze lesno da kiksne ama protiv Ceska imaat golemi sansi da pobedat , sigurno ke dadat se od sebe ...

Hokej prva liga Ceska - Superk se bori za vlez vo play off , Brod se odamna posledni i ispadnati , sigurno na domasen teren ke pobedi protiv vakva ocajna ekipa ..

Последно уредено:
Русија 1
Емполи 1
Наполи 1
Бешикташ 2
Јанг ПСВ 1

Шо мислите?

Фаворитите денес ракомет на голема уплата шо викате?

Nadal , Halep , Sharapova, Germanija , Francija, Danska, Napoli, Benfica sto mislite poz :) 13kof dava

Е денес не ја играм Русија па што сака нека е.
Племе им ебам неписмено,2 тикети ми поебаа поради нивната ретардираност.
Разлика од 3 гола не можеа да задржат.

Добар тип + ,Исланд - Данска,би требалода има голови овде.[DOUBLEPOST=1422279254][/DOUBLEPOST]
Nadal , Halep , Sharapova, Germanija , Francija, Danska, Napoli, Benfica sto mislite poz :) 13kof dava
Надал не чини,Бердих е во мнооооооооооогу јака форма :)

Може да се направи проверка на тикетот на Бет Сити на нивната страница (како Моцарт, Спорт Лајф и Копачка)?

Ентони, Стодемаер и Калдерон нема да играат против Сакраменто, може минус на Никси или чиста 2ка на Кингси (барем според повредите што ги имаат на rotoworld)

Mamata u sred takvoto na ovie kppacka be,gnasi nepismeni,Svedska od 1.65 na 1.55 smalena , danska + od 1.90 na 1.75 . Epten gnasna drzava sme be,edno asolno nesto nema. Mama im ebam..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Germanija (-1.5)
Francija 54.5 -
shvedska (-1.5)
zadar - mega 155.5 +

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom