Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
vazhat prodolzhenija fudbal vo bet city ? konkretno, za ren ? :D

vazhat prodolzhenija fudbal vo bet city ? konkretno, za ren ? :D
тепат кој не сака, никаде не важат освен ако нема посебна игра да важат продолженијата, нормално коеф ќе биде помал од стандарниот.

Имам едно прашање за кладењево и даноков. Како оди ова што е со матичен број и евиденцијата во УЈП. Што би значел приходот во однос на стипендии за студенти, дали ќе излегува во евиденцијата кај приход од игри на среќа? Има ли некој што е поупатен со ова, исто така ме интересира дали парите што се исплаќаат преку интернет обложувалниците (wwin, bet365 итн.), дали овие исплати се оданочуваат и исто така влегуваат во таа евиденција. ?

Бердих - Троицки 35.5 + 1.90 бет365...........два тенисери чија форма е во нагорна линија,Бердих стартува годинава сосема солидно,ја одржава формата,исто важи и за Троицки кој тешко може да го добие овој меч,но сигурно ќе му зададе проблеми на Бердих..........границата е супер ми се чини,на пинакл за 33 граница нешто помал коеф,но мислам дека и ова без проблем ќе помине

Џазири - Киргиос 33.5+ Киргиос лета на крилата на публиката,сервира одлично досега,сигурно ќе продолжи така и во следното коло,од другата страна е играч кој игра,се држи,не се откажува против било кој противник,во секој натпревар е мотивиран,не очекувам Киргиос лесно да помине,и овде ми се бендиса границата на гемови

Села - Надал 30.5+ Села ништо посебно,тука одам на неспремноста на Надал,мене како што ми се гледа нема ни да напрега претерано да го освои овој турнир и ќе чека да дојде “земјата“.........некни се изнамачи против Смичек,играа 4 саати,верувам дека Надал ќе сака побргу да го заврши мечот,но неговата моментлна форма мислам дека нема да го дозволи тој луксуз моментално

Последно уредено:
Еспaњoл ги силувa Севиљa, нaздрaвје пaрите aкo некoј ме испрaти сo типoт. Јa се зaлетaв зa фaкинг Шведскa и oстaнaв сo к*рoт у рaце.
И то Севиља сепак изваде добра постава, не изигра со резервите баш
А еве 3-0 е :D

И то Севиља сепак изваде добра постава, не изигра со резервите баш
А еве 3-0 е :D
Џaбе пoстaвaтa, пaметoт им е вo мечoт сo Вaленсијa. Невoзмoжнo е пoсле Мaлaгa дa гo нaдигрaaт Еспaњoл и дa бидaт фит зa Вaленсијa, се тoa вo рaспoн oд 7 денa.

Последно уредено:
Џaбе пoстaвaтa, пaметoт им е вo мечoт сo Вaленсијa. Невoзмoжнo е пoсле Мaлaгa дa гo нaдигрaaт Еспaњoл и дa бидaт фит зa Вaленсијa, сеa тoa вo рaспoн oд 7 денa.
Да ама поќе ќе им се исплатеше дефанзива со втора постава да играт
Вака ем се уморија ем к*р в раце, 3-0 не е баш достижлив скор, а имат утакмица во гости, џабе 1Х со Валенсија сега, ќе паднат во форма

Да ама поќе ќе им се исплатеше дефанзива со втора постава да играт
Вака ем се уморија ем к*р в раце, 3-0 не е баш достижлив скор, а имат утакмица во гости, џабе 1Х со Валенсија сега, ќе паднат во форма
Бев 99% сигурен декa Емери ќе гo жртвувa купoт зa дa се бoри зa четвртoтo местo(шo дa не и зa третo aкo пoтфрли Атлетикo). Вaленсијa и те кaкo е сериoзен кaндидaт. Се нa се, не oчекувa интереснa Примерa.

Исланд .. Галата кошарка ... Наполи .... :facepalm: ... ти јебем денот мизерен. Да има како да си блокирам пристап до бет365 понеделник-четврток кога нема ЛШ.. скоро цел профит го правам за викенд пола им го враќам преку неделата курац....

Тениси за вечер
Бердих-Троицки 2хен гемови или + гемови, Троицки е во добра форма и може да му направи проблеми на Бердих, мислам дека сигурно зема сет, Џазири со Киргиос има 34.5 граница, мислам дека ќе оди ова плус, Гергес со Храдечка мислам дека е меч со 50-50 шанси за победа, а Храдечка има 2.70 коеф така да има вредност да се игра на неа, Мареј мислам дека ке нема проблеми вечерва 3-0 типувам, Томич со Грот би требало да оди +, 39.5 е границата,Бушард има доста мал коеф, а ни малку не би ме изненадил нејзин пораз, знаеше лани да има чести такви киксови
п.с Гледам реприза од мечот Вавринка-Копил, овој романецот има ненормално добар сервис и добро се држел во мечот

Errani - Wickmayer +18.5
Dimitrov - Baghdatis - 3:0 / 3:1
Berdych - Troicki - 3:0/3:1
Murray - Sousa - 3:0
Halep - Mattek Sands -19.5
Tomic - Groth - 3.5 +
Gasquet - Anderson - 1

@ 15

Остај ти тој, туку јас што да правам вчера те послушав за тенисите и ги фатив сите, ја ставив на истиот тикет и Барселона-Црвена Ѕвезда на брзина и не видов дека е за денес. За 40 евра ја чекам уште таа, има шанса да ме ебе или ѕвездашиве немаат шанса против овие?
Фала за тенисите бај да веј :)
Ќе тепа Барса зицер е.[DOUBLEPOST=1421972764][/DOUBLEPOST]
Села - Надал 30.5+ Села ништо посебно,тука одам на неспремноста на Надал,мене како што ми се гледа нема ни да напрега претерано да го освои овој турнир и ќе чека да дојде “земјата“.........некни се изнамачи против Смичек,играа 4 саати,верувам дека Надал ќе сака побргу да го заврши мечот,но неговата моментлна форма мислам дека нема да го дозволи тој луксуз моментално
Рафа на минатиот меч имаше вртоглавица предизвикана од топлото и мачно време, па затоа и одигра така како што одигра. Со Јужњи беше перфектен и изигра одличен меч. Сабајле имал полесен тренинг и изјави дека поминал без никакви проблеми така изгледа дека е се во ред со него. Ако е така, јас искрено не гледам како Дуди Села може до повеќе од 2 гемови по сет, па друи и тоа му е многу. Меки удари, слаб сервис, еднорачен бекенд, метро и 50 висок... Најискрено, нема никакви шанси против топ спинот на Надал, ќе го прескокнуваат топчињата на бекенд. Така да кој сака утре сабајле може во живо да го погледа Рафа и ако е се океј во првите 2-3 гема слободно трпајте минус, ќе го потепа.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom