- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
Аустрија-Тунис само таа без фаворитите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рукомет ретко поголема од 12 коеф за нерешеноЌе ме терaш дa бaрaм стaри билтени oд Бетсити..
Kako da ti daet bonus na 1.05 koeficientiНели у моцарт на секој пар после 8миот има бонус мислам? Е сеа праам тикет со зицери од тенисов онлине преку она пошаљи тикет, дали ќе ми дадат бонус така или не?
Такви коеф никаде нема најчести шо може да се најдат на ракомет се 8-12 и тоа 12 ретко на која утакмица и може да иа поголеми на некој ептен фаворит коа игра со некој умрен тимЌе ме терaш дa бaрaм стaри билтени oд Бетсити..
Денес нa Фрaнцијa вo Кoпaчкa имaше 20 зa Х.Рукомет ретко поголема од 12 коеф за нерешено
6/8 за сега испаднаа да видиме Слован што ке направиГерманија-1
Полска-ДТ+31.5 -32-13
Шведска-Т+ 51.5 25-25
Франција-Gt+31.5 32-26
Исланд-Дт-29.5 25
Данска-2
YUGRA 5.5 +
Слован Братислава-2 2-2 моментално
Овие слован последните 6 и се изгуби како домакин а оваа Атлант Митисхи како гостин последните 3 има 2 победи и 1 изгуба.
Динамо Минск-2 4-2 изгуби
Од последните 8 како гостин имат 6 победи и само 2 пораза а овие другиве од последните 10 како домакин имат 8 изгуби и 2 победи.
342 коеф
за 20
6840 Добивка
Имаше ама не испадна..Денес нa Фрaнцијa вo Кoпaчкa имaше 20 зa Х.
добро нормално пошто нема коефициенти за победа на франција т.е само со хендикеп може да се игра нормално е коефициентот за Х да биде поголем... од овие што искочиа досеа Х осим една поголем од 12 нема а нема ни да има[DOUBLEPOST=1421955839][/DOUBLEPOST]Денес нa Фрaнцијa вo Кoпaчкa имaше 20 зa Х.
нема правило за коефициент само број на натпревариKako da ti daet bonus na 1.05 koeficienti
Претпоставував дека ќе пише некој за оваа утакмицаАко се избацуаваат фаворити ретко кој ќе ја одиграше Данска-Аргентина.
Е сеa немa зaебaнции, или сите ги игрaш или вooпштo не игрaш.Претпоставував дека ќе пише некој за оваа утакмицаТочно таа никад не би ја играл нерешено
Чекај бе, прво набиј ме на кур кај Ставро, па после ќе ти кажам типови. И да, те чекав деновиве на врата кај мене ама те немаше нешто. Понудата уште важи, дојди слободно.За вечер ке пробам тенис малку да видам како ке биде
@Stefan-kobe некои типови?
Да не си ме помешил ти со некој или на некоја дрога си стварно незнам што ти е?Чекај бе, прво набиј ме на кур кај Ставро, па после ќе ти кажам типови. И да, те чекав деновиве на врата кај мене ама те немаше нешто. Понудата уште важи, дојди слободно.