Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мисли декa си геј бе, ти се пуштa, не пaничи aкo си стрејт.
:pos::pos:Изгледа има пафкано нешто или пак бил нешто изнервиран и кој најдол на тоа се истурил стварно незнам, белким сега откога ме изврега му има олеснено

ова типот во копачка 1-1 и 2+п или обратно 2-2 и2+п
не е наведено за кое полувреме важи ова али штом пишува само п логички се однесува за првото полувреме, така ?

Да не си ме помешил ти со некој или на некоја дрога си стварно незнам што ти е?
Види лингур, вакви како тебе ги има на куб. Еве ти и доказ, да не мислат тука дека нешто измислувам.
Еве што ми пиша на chat
mentalist.png
А еве доказ дека Менталист Ментален си ти од Кајгана.

stavro.png

Сеа офрешена ти е меморијата?

Види лингур, вакви како тебе ги има на куб. Еве ти и доказ, да не мислат тука дека нешто измислувам.
Еве што ми пиша на chat
Прегледај го приврзокот 112559
А еве доказ дека Менталис Ментален си ти од Кајгана.

Прегледај го приврзокот 112560

Сеа офрешена ти е меморијата?
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

И Ставро ми пиша за оваа работа пред 10 дена и му објаснивв некој ми крадел ник и таму тропел глупости јас му реков кога ке дознае кој е да ми каже али уште ми нема пишено сега не ме терај да сликам слика од разговорот со Ставро

32569538.jpg

И јас можев со некој ник од овде да крадам и да флезам во групата да тропам глупости али не сум ја таков а за кој го направил ова не знам и не обвинувај право!

Чекам да ме кладе во курот на Ставро :(
Остај ти тој, туку јас што да правам вчера те послушав за тенисите и ги фатив сите, ја ставив на истиот тикет и Барселона-Црвена Ѕвезда на брзина и не видов дека е за денес. За 40 евра ја чекам уште таа, има шанса да ме ебе или ѕвездашиве немаат шанса против овие?
Фала за тенисите бај да веј :)

Јас сум голем фан на Челзи и сум 1000% сигурен оти ке испадне и затоа на неа кеи дадам парте ако воа испадне от тие 500 евра 100 си зацувавам и тие 400 ги ставам против Сити опет 2 коеф 800 и доста ке ми се за
Ајфоне 5 Самсунг 5 и ке си свиркам
http://forum.kajgana.com/threads/Македонија-Хрватска-21-01-17h.76433/page-12#post-7076880
повеќе пати го приметив ова али ме мрзи да барам постари мислења, ови ги најдов сега.
3d9.png

:facepalm::tapp: Уште малку ке испадне оти сум пуштен од српските тајни служби :facepalm::facepalm::tapp:

Пaднaв oд стoл :pos: Не рaди тoј мaлиoт oпинoк штo гo нaпишaл oвa, рaди Стефaн штo се зaмaрa сo вaкви будaли. Игнoр бре, некa умре сељaкoт oд мaкa, некa прaи уште aкaунти дa се зaкaнувa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom