Мисли декa си геј бе, ти се пуштa, не пaничи aкo си стрејт.Да не си ме помешил ти со некој или на некоја дрога си стварно незнам што ти е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мисли декa си геј бе, ти се пуштa, не пaничи aкo си стрејт.Да не си ме помешил ти со некој или на некоја дрога си стварно незнам што ти е?
Мисли декa си геј бе, ти се пуштa, не пaничи aкo си стрејт.
Види лингур, вакви како тебе ги има на куб. Еве ти и доказ, да не мислат тука дека нешто измислувам.
Еве што ми пиша на chat
Прегледај го приврзокот 112559
А еве доказ дека Менталис Ментален си ти од Кајгана.
Прегледај го приврзокот 112560
Сеа офрешена ти е меморијата?
Чекам да ме кладе во курот на Ставро
Даова типот во копачка 1-1 и 2+п или обратно 2-2 и2+п
не е наведено за кое полувреме важи ова али штом пишува само п логички се однесува за првото полувреме, така ?
Остај ти тој, туку јас што да правам вчера те послушав за тенисите и ги фатив сите, ја ставив на истиот тикет и Барселона-Црвена Ѕвезда на брзина и не видов дека е за денес. За 40 евра ја чекам уште таа, има шанса да ме ебе или ѕвездашиве немаат шанса против овие?Чекам да ме кладе во курот на Ставро![]()
http://forum.kajgana.com/threads/Македонија-Хрватска-21-01-17h.76433/page-12#post-7076880Јас сум голем фан на Челзи и сум 1000% сигурен оти ке испадне и затоа на неа кеи дадам парте ако воа испадне от тие 500 евра 100 си зацувавам и тие 400 ги ставам против Сити опет 2 коеф 800 и доста ке ми се за
Ајфоне 5 Самсунг 5 и ке си свиркам
Пaднaв oд стoл