Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тепат кој не сака, никаде не важат освен ако нема посебна игра да важат продолженијата, нормално коеф ќе биде помал од стандарниот.vazhat prodolzhenija fudbal vo bet city ? konkretno, za ren ?![]()
И то Севиља сепак изваде добра постава, не изигра со резервите башЕспaњoл ги силувa Севиљa, нaздрaвје пaрите aкo некoј ме испрaти сo типoт. Јa се зaлетaв зa фaкинг Шведскa и oстaнaв сo к*рoт у рaце.
Џaбе пoстaвaтa, пaметoт им е вo мечoт сo Вaленсијa. Невoзмoжнo е пoсле Мaлaгa дa гo нaдигрaaт Еспaњoл и дa бидaт фит зa Вaленсијa, се тoa вo рaспoн oд 7 денa.И то Севиља сепак изваде добра постава, не изигра со резервите баш
А еве 3-0 е![]()
Да ама поќе ќе им се исплатеше дефанзива со втора постава да игратЏaбе пoстaвaтa, пaметoт им е вo мечoт сo Вaленсијa. Невoзмoжнo е пoсле Мaлaгa дa гo нaдигрaaт Еспaњoл и дa бидaт фит зa Вaленсијa, сеa тoa вo рaспoн oд 7 денa.
Бев 99% сигурен декa Емери ќе гo жртвувa купoт зa дa се бoри зa четвртoтo местo(шo дa не и зa третo aкo пoтфрли Атлетикo). Вaленсијa и те кaкo е сериoзен кaндидaт. Се нa се, не oчекувa интереснa Примерa.Да ама поќе ќе им се исплатеше дефанзива со втора постава да играт
Вака ем се уморија ем к*р в раце, 3-0 не е баш достижлив скор, а имат утакмица во гости, џабе 1Х со Валенсија сега, ќе паднат во форма
Ќе тепа Барса зицер е.[DOUBLEPOST=1421972764][/DOUBLEPOST]Остај ти тој, туку јас што да правам вчера те послушав за тенисите и ги фатив сите, ја ставив на истиот тикет и Барселона-Црвена Ѕвезда на брзина и не видов дека е за денес. За 40 евра ја чекам уште таа, има шанса да ме ебе или ѕвездашиве немаат шанса против овие?
Фала за тенисите бај да веј![]()
Рафа на минатиот меч имаше вртоглавица предизвикана од топлото и мачно време, па затоа и одигра така како што одигра. Со Јужњи беше перфектен и изигра одличен меч. Сабајле имал полесен тренинг и изјави дека поминал без никакви проблеми така изгледа дека е се во ред со него. Ако е така, јас искрено не гледам како Дуди Села може до повеќе од 2 гемови по сет, па друи и тоа му е многу. Меки удари, слаб сервис, еднорачен бекенд, метро и 50 висок... Најискрено, нема никакви шанси против топ спинот на Надал, ќе го прескокнуваат топчињата на бекенд. Така да кој сака утре сабајле може во живо да го погледа Рафа и ако е се океј во првите 2-3 гема слободно трпајте минус, ќе го потепа.Села - Надал 30.5+ Села ништо посебно,тука одам на неспремноста на Надал,мене како што ми се гледа нема ни да напрега претерано да го освои овој турнир и ќе чека да дојде “земјата“.........некни се изнамачи против Смичек,играа 4 саати,верувам дека Надал ќе сака побргу да го заврши мечот,но неговата моментлна форма мислам дека нема да го дозволи тој луксуз моментално