Џони Вајсмилер
Don't share my food
Кливленд вечер нема да биди двојка?..колку што знам Џејмс се врати и имаат 6 порази со ред а играат против умрените Лејкерси...веќе имаат негативен скор што мислам време е да запнат да победат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеке е валуе отколку голем али мислам дека Шарич ке земе тука т.е. некој од Катарците ке има во дрим тим а мислам дека тој ке е али вреди да се проба со Омеје солиден коеф еНе е голем коефициентот за Омејер да биде најдобар голман? 7 му даваат во Бетсити. Само Ландин Јакобсен од Данска има 2.95, другите се по 7 и нагоре.
zatoa H2 i spij siКатарците делат пасоши на јаки играчи како алва,денеска ќе тепаат.можеби не толку лесно и убедливо,ама прво коло е и мора да победат макар и со помош на судии
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
што ќе анализираш, сите фаворити или немаат квота или 1,10 1,15...[DOUBLEPOST=1421332342][/DOUBLEPOST]Ете утре пробај ја Шведска 1, убав коефициент, башка 90% меѓусебни ги имаат добиено, баашка овие мислам без Палмарсон ќе иргаат дека нели го претепаа.. Само не знам дали Ким Андерсон ќе игра за Шведска, ако игра ќе тепаат ...Абе баталете за Катарците се напнавте во една утакмица, јас мислев за утре да изанализирате малце повеќе уште од денеска, понудата е каде каде посочна.
Тешки се сите три брат, не се за на многу пари.Ај да не речете ваков онаков,да ви кажам нешто за утре.
Барса 2
Цска 2
реал 2
Клај пари земи пари.
ама не би било лошо @Stefan-kobe да се изјасни на оваа тема.И ете му шанса тамам да си ја смени сликата на аватарот![]()
што ќе анализираш, сите фаворити или немаат квота или 1,10 1,15...[DOUBLEPOST=1421332342][/DOUBLEPOST]Ете утре пробај ја Шведска 1, убав коефициент, башка 90% меѓусебни ги имаат добиено, баашка овие мислам без Палмарсон ќе иргаат дека нели го претепаа.. Само не знам дали Ким Андерсон ќе игра за Шведска, ако игра ќе тепаат ...