Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од вечер шо мислам дека е така посигурно
Хјустон + (102.5) 1.9
Мемфис + (99.5+) 1.9
Мајами - (96.5) 1.9
Мислиш дека на светско ќе напраиш пари?Ај специјалистите за ракомет нека се изјаснат со време за утрешната богата понуда од првенството. Фала.
4 коеф за Бразил, значи потценет е многу Бразил не знам зашто... Според мене а и така и ќе изиграм хендикеп 2ка да не изгуби бразил 4 разлика, иначе 2 коеф е за хендикеп 2ка.. Се мислев да ги пукнам сингл Бразил да тепа, ама си велам прва текма може судииве ќе судат за домаќините..Ај специјалистите за ракомет нека се изјаснат со време за утрешната богата понуда од првенството. Фала.
4 коеф за Бразил, значи потценет е многу Бразил не знам зашто... Според мене а и така и ќе изиграм хендикеп 2ка да не изгуби бразил 4 разлика, иначе 2 коеф е за хендикеп 2ка.. Се мислев да ги пукнам сингл Бразил да тепа, ама си велам прва текма може судииве ќе судат за домаќините..
дај просветли не со составот , ја тражам на википедиа ама нема ништо за катар ,Па види ги припремите на Катар и играчите што добија пасош што ќе играат на крај и тренерот па ќе ти стане јасно.
Од вечер шо мислам дека е така посигурно
Хјустон + (102.5) 1.9
Мемфис + (99.5+) 1.9
Мајами - (96.5) 1.9
дај просветли не со составот , ја тражам на википедиа ама нема ништо за катар ,