Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бош ако не даде 20, режисерот да му ја исече неговата сцена во новиот Џурасик Ворлд..

Сaм сум си крив, цел ден гo мислaм Лaцип дa му влезaм 2, не игрaше сезoнaвa Еврoпa зa рaзликa oд Тoринo, нaпрaи сoлиден тим им иде, и местo дa oдигрaм кaј штo сум нaјјaк(итaлијaните), јa игрaм фaкинг Кипaр бе, е aкo ми е, дoекa вaкa прaaм немa дa видaм пaри oд спoртскa.

И то после водство од 2-0, 2-2 заврши :facepalm:

9.jpg

Денес кој не фати пари, никогаш нема да фати..

Лацио 3кф.
Тотенхем
Брага
Спортинг
Бенфика
Хелсинки
Цирих
Бала
Севиља
Макаби

Сите фаворити тепаа. :)

Кај беше дечкото што ги колнеше ПАОК? :D

Би ви препорачал еден тип кој што според мене шансите да не е добитен се 1%
Франција 1место во група 1,45
Шведска 1 место во група 5,00
Со добро распределн влог на овие две репрезентации може да се дојде до солиден профит затоа што во групата според мене никој неможе да заврши пред нив Исланд не е то шо беше некогаш, Чешка е слаба, Египет нема толку квалитет, за Алжир видовте и сами ако мене ме прашате и Швеганите немаат големи шанси за 1во али сепак би ги покрил бидејки можеби може да изненадат

Би ви препорачал еден тип кој што според мене шансите да не е добитен се 1%
Франција 1место во група 1,45
Шведска 1 место во група 5,00
Со добро распределн влог на овие две репрезентации може да се дојде до солиден профит затоа што во групата според мене никој неможе да заврши пред нив Исланд не е то шо беше некогаш, Чешка е слаба, Египет нема толку квалитет, за Алжир видовте и сами ако мене ме прашате и Швеганите немаат големи шанси за 1во али сепак би ги покрил бидејки можеби може да изненадат

5.50 е во Бетсити за Шведска.

НЕ е мој тикетов, али мислам дека вреди да се постира

1723483_10202479069212942_6367420326924794165_n.jpg

Ај да не речете ваков онаков,да ви кажам нешто за утре:D.
Барса 2
Цска 2
реал 2
Клај пари земи пари.
ама не би било лошо @Stefan-kobe да се изјасни на оваа тема.И ете му шанса тамам да си ја смени сликата на аватарот:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom