Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кливленд вечер нема да биди двојка?..колку што знам Џејмс се врати и имаат 6 порази со ред а играат против умрените Лејкерси...веќе имаат негативен скор што мислам време е да запнат да победат

Не е голем коефициентот за Омејер да биде најдобар голман? 7 му даваат во Бетсити. Само Ландин Јакобсен од Данска има 2.95, другите се по 7 и нагоре.
Повеке е валуе отколку голем али мислам дека Шарич ке земе тука т.е. некој од Катарците ке има во дрим тим а мислам дека тој ке е али вреди да се проба со Омеје солиден коеф е

и што ако ги имаат Шарич и Маркович? Абе светско е ова, све може да се деси, него ме плашат судиите, само они можат да ебат, толку фрлање пари на Катар тешко дека можат да останат поразени денеска башка прв натпревар и отварање.. Иначе за квалитетот што ако на припремни имаат све победи, тоа не е мерило на светското.. Освен тоа дека Франција е најјака :D

Катарците делат пасоши на јаки играчи како алва,денеска ќе тепаат.можеби не толку лесно и убедливо,ама прво коло е и мора да победат макар и со помош на судии

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Катарците делат пасоши на јаки играчи како алва,денеска ќе тепаат.можеби не толку лесно и убедливо,ама прво коло е и мора да победат макар и со помош на судии

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zatoa H2 i spij si :D

Реал 1иТ1
Реал кошарка 2
Цска кошарка 2
Цска хокеј 1
5.1 коеф

Абе баталете за Катарците се напнавте во една утакмица, јас мислев за утре да изанализирате малце повеќе уште од денеска, понудата е каде каде посочна.

Kaтар 1@1.3
Реал 1@1.76 супер тип во Копачка
Реал 2@1.25 кошарка
Кливленд 2@1.4

Tampa - Edmonton 1 5+ ( 1.80 ) Razlikata vo kvalitet e ogromna pomegju ovie dva tima , Tampa go ima eden od najsilnite sostavi vo NHL , Edmonton ubedlivo posledni i najslaba ekipa vo ligata . A moze da se izigra i bez kombinacija : 1 ( 1.55 ) / > 4.5 ( 1.45 ) ...
Filadelfija - Vankuver > 4.5 ( 1.50 )
Slovan - Sochi < 6.5 ( 1.30 )
Assat - Saipa < 5.5 ( 1.35 ) ....

Последно уредено:
Абе баталете за Катарците се напнавте во една утакмица, јас мислев за утре да изанализирате малце повеќе уште од денеска, понудата е каде каде посочна.
што ќе анализираш, сите фаворити или немаат квота или 1,10 1,15...[DOUBLEPOST=1421332342][/DOUBLEPOST]Ете утре пробај ја Шведска 1, убав коефициент, башка 90% меѓусебни ги имаат добиено, баашка овие мислам без Палмарсон ќе иргаат дека нели го претепаа.. Само не знам дали Ким Андерсон ќе игра за Шведска, ако игра ќе тепаат ...

Ај да не речете ваков онаков,да ви кажам нешто за утре:D.
Барса 2
Цска 2
реал 2
Клај пари земи пари.
ама не би било лошо @Stefan-kobe да се изјасни на оваа тема.И ете му шанса тамам да си ја смени сликата на аватарот:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Тешки се сите три брат, не се за на многу пари.
Шо аватар нешо ау? :цицки:

што ќе анализираш, сите фаворити или немаат квота или 1,10 1,15...[DOUBLEPOST=1421332342][/DOUBLEPOST]Ете утре пробај ја Шведска 1, убав коефициент, башка 90% меѓусебни ги имаат добиено, баашка овие мислам без Палмарсон ќе иргаат дека нели го претепаа.. Само не знам дали Ким Андерсон ќе игра за Шведска, ако игра ќе тепаат ...

Палмарсон на турниров пред ова играше со Словенија сигурно, за претходните незнам али на последната со Словенија играше.
Инаку игра Ким нормално.

Knight 17.5 + 1.85
Austria H (+5.5) 1.9
Haiti (20) 1 1.6
Real Madrid 1.55
Assat-Saipa 5.5 - 1.4
колку да се следи нешто денес

Idemooo bre 2 singl :D

Hokej:

Brynas - Lulea 1 (2.35 koff)
uplata:1000

Brynas - Lulea - + (4.5)
uplata: 1200

Srekno na site :)
eee97b0d3bd70233247f9dcb3ee6149b.jpg

На толку утакмици вие во глупите ракомети се запнавте..Бразил младите со Чиле подобро ќе ја изиграм 1.40 коефициент наместо глупиот ракомет Катар...плус и за утре има добри утакмици од Евролигата каде Фенербахче,Панатинајкос и Зведа би требало да победат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom